Si eu am un ciobanesc german, dar are 4 ani. sa stii ca ei sunt o rasa ascultatoare.la inceput, eu am incercat sa-mi dresez cainele cam la varsta de 1an-2ani. exact cum ai spus, comenzi simple:sezi, culcat mers la pas.pentru a executa comanda, eu ii aratam o bucatica de carne, de exemplu, iar el executa. cu timpul, s-a obisnuit.cam pe la 3 ani, am crezut ca nu este indeajuns de dresat si l-am dus la politie(pentru. dresaj)Am facut cea mai mare prostie posibila deoarece l-au batut foarte mult i-ar cand s-a intors nici mancarea nu o mai manca de la mine.acum imi dau seama ca a fost in zadar deoarece are 4 ani jumate si nu mai tine minte nimic. sa stii ca eu niciodata nu m-am plimbat cu el fara lesa din teama sa nu plece. in schimb, fratele meu se ducea cu el in crang liber, iar el nu fugea.
sper ca ti-am fost de folos. funda?
Dresajul e destul de schump cam 30 lei pe ora . rasa este ffffff ascultataore si invata fff repede ( a 3 rasa ca inteligenta ) poti sa il dresezi si inainte sa moara, mai bine il dresezi tu, 15 min pe zi si intr-o saptamana stie deja 3 comenzi, eu pe al meu la 2 ani l-am invatat sezi da laba si culcat intr-o saptamana de descurci usor cu ei
Andrey_7532 întreabă: