| edwardedward a întrebat:

Am un cub rubik nou (3x3x3), dar fetele se rotesc foarte foarte greu (e de ala la 2 lei 50).Ce sa fac sa mearga mai usor? funda.

Răspuns Câştigător
| CraiovaAdy a răspuns:

Salut! Si eu sunt un Speedcuber. Singura solutie este sa achizitionezi un DaYanZhanChi de pe Genios.ro.
Sper ca te-am putut ajuta happy

8 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

Sa il folosesti, in timp se va misca mai usor

| Vander a răspuns:

Salut, pei nu prea ai ce să-i faci. Este făcut în China, cumpără şi tu unul de firmă care merge uşor.

| CraiovaAdy a răspuns (pentru Vander):

Prietene, daca taceai filozof ramaneai. Cuburile Rubik de firma sunt brand-uri chinezesti. Ex: DaYan ZhanChi, DaYan GuHong, MoYu. Chinezii fac Cuburi Rubik pentru competitii, deci din pacate n-ai nimerit-o cu "chinezariile" inc azul cuburilor Rubik. Cand vorbesti de alte produse te sustin, dar cand vorbesti de Cuburi Rubik, n-ai dreptate. Bafta!

| Vander a răspuns (pentru CraiovaAdy):

Şi zici că fac şi cuburi rubik de calitate?

Având în vedere că recordurile mondiale pe toate tipurile de cuburi (3x3x3, 4x4x4, 5x5x5, 6x6x6, etc.) sunt stabilite pe cuburi "chinezești" tu stabilești. www.genios.ro, aici găsești cuburi originale (vei observa că sunt doar brand-uri chinezești). Măcar la astea să fie buni și chinezii :)).
Eu mă pricep bine la cel de 3x3x3, îl fac în 25-35 de secunde, depinde de scramble.

| Vander a răspuns (pentru CraiovaAdy):

Pagină inexistentă, mă rog. Nu am ştiut, mersi că mi-ai zis, chiar nu am ştiuthappy

Am scris cu "," la final, dacă voiai să intri puteai scrie manual. Poftim așa (mură-n gură): www.genios.ro

| nda a răspuns (pentru Vander):

Mi se pare mie sau asta iti vorbeste de sus? laughing