| Cricy a întrebat:

Am un motan de 1 an si 3 luni necastrat. Problema e ca la 3-4 noaptea si dimineata la 6 miorlaie zici ca e omorât. El a învățat să miorlaie cand vrea dintr-o cameră în alta. Dacă deschid usa nu vrea sa iasă. Se uita la mine. Castrarea nu e o solutie pentru că e din rasa Himalayana si vreau sa il dau sa faca pui. Altceva ce pot sa ii fac sa tacă? Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Motanii in general nu prea miorlaie, dar al meu miorlaie. Iar motanul meu este castrat. Motanii castrati umbla dupa pisici, dar nu se imperecheaza cu ele (desigur) si nu se bat pe viata si pe moarte pentru pisici, ca ceilalti. Motanul mamei mele umbla dupa pisici, desi e castrat. Mai bine incearca sa il intelegi asa cum este, pisicile sunt niste persoane nonumane fascinante. Daca motanul meu nu ar mai miorlai ca acum, as fi distrus. Asa comunica el.

7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Daca miorlaie, va miorlai si daca il castrezi. O mica parte din motani miorlaie, si nu ai ce sa le faci.

| Cricy explică (pentru minrest):

Am zis ca daca il castrez nu mai miorlaia dupa pisici.

| Cricy explică (pentru minrest):

Comunică,comunică dar la 3 dimineata? : )

| minrest a răspuns (pentru Cricy):

Iti dau dreptete, e o problema.

| minrest a răspuns (pentru Cricy):

Motanii in general nu prea miorlaie, dar al meu miorlaie. Iar motanul meu este castrat. Motanii castrati umbla dupa pisici, dar nu se imperecheaza cu ele (desigur) si nu se bat pe viata si pe moarte pentru pisici, ca ceilalti. Motanul mamei mele umbla dupa pisici, desi e castrat. Mai bine incearca sa il intelegi asa cum este, pisicile sunt niste persoane nonumane fascinante. Daca motanul meu nu ar mai miorlai ca acum, as fi distrus. Asa comunica el.

| missfatadelatara a răspuns:

TU să rabzi rolling on the floor
EL să-și primească iubităhee hee

| Cricy explică (pentru missfatadelatara):

Dacă aș si găsi-o...

| mimi a răspuns:

O data la un magazin pentru animale am vazut niste picaturi si niste pastile pentru pisici si motani. Dupa cate am intes ele pot sa inlocuiasca castrarea asa ca incearca.