Exista cateva reguli de baza pentru a face un papagal de rasa asta sa vorbeasca:
1. Trebuie sa fie baiat si trebuie sa fie cat mai mic posibil(al meu avea cam 2 luni cand l-am luat, nici nu stia sa zboare bine)
2. A doua regula este sa fie lasat mereu liber (doar prima zi sa stea inchis pentru ca trebuie sa se obisnuiasca mai intai cu camera)
3 Oricat de ciudat ar parea trebuie sa-l iubesti, trebuie sa-l placi cu adevarat pentru ca el simte asta si incet incet capata incredere
4 Inainte de a incepe sa vorbeasca trebuie sa inceapa sa vina la tine, pe mana, pe umar etc timp in care trebuie sa-i vorbesti bland ca si cum ar fi un copil mic...un membru al familiei
5. Abia dupa ce a prins incredere in tine poti incepe sa-i repeti cuvintele pe care vrei sa le invete (in general invata mai repede de la femei pentru ca au vocea mai stridenta.cred eu mai usor de imitat pentru el)
Sa nu iti inchipui ca trebuie ani pentru toate astea...nu! Chiar e nevoie de foarte putin timp daca se respecta toate aceste reguli(al meu si-a spus numele la 3 saptamani dupa l-am luat)
Cam atat este de retinut asa in mare...si ar mai fi faptul ca trebuie sa fie singur si toata atentia sa fie indreptata numai asupra lui. Daca sunt doi sau mai multi este foarte greu, poate chiar imposibil sa-i inveti ceva.
Acestea fiind spuse va doresc numai bine si mult succes daca vreti sa incercati.
Off.a murit azi(
1. da s-ar putea sa moare
2. trebuie sa zici cate un cuvant 5 minute in continuare in fiecare zi ca sa zica acel cuvant
cristianahsm întreabă: