| AlexStefan1 a întrebat:

am un rottweiler de 2 luni ( rasa pura ) si e foarte jucaus, are coada taiata, e vaccinat, are granule ( mancare pentru catei ) si eu fiind la curte, are loc pe unde sa fuga si sa faca tot ce vrea, vreau sa stiu daca sunt sanse sa devina RAU? Noi ne jucam cu el, este foarte simpatic si nu este agresiv, dar are doar 2 luni si am auzit ca rasa asta este foarte dominanta.

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Sigur ca acum nu are cum sa fie decat jucausi si simpatic insa agresivitatea poate sau nu sa apara, la a mea care era corcitura cu rottweiler nu a aparut nicidata pana la varsta de 10 ani cand a murit, era cel mai iubitor si simpatic catel din cati am vazut, in afara de tigani in rest iubea pe toata lumea asa ca nu ai nici o certitudine ca al tau va deveni fioros sau nu

| AlexStefan1 explică (pentru Felys):

Pot doar sa sper big grin Fratele unei vecine are un rottweiler care a devenit rau dar pentru ca statea la bloc si il plimba doar o data pe saptamana, in fine eu ma joc cu el cam in fiecare zi, imi cunoaste familia si vecinii si nu cred ca va deveni agresiv daca ne comportam asa cu el in continuare.

1 răspuns: