| JockerStoica a întrebat:

am un rottweiler de 6luni aproape 7 si acum 4zile l-am vazut ca sta prea cuminte prea apatic sa zic... refuza toate felurile de mancare ia-m cumparat si conserva si de toate si le refuza apoi a inceput sa vomita o spuma alba si facea diaree l-am dus la spitalul de caini si mi-au zis ca are parvoviroza si i-a bagat perfuzii si degeaba nu mananca nici acum si mi-a zis ca rottweilerii sunt cei mai sensibili si mor cel mai repede de la aceasta boala si acum nu stiu ce sa fac eu il iubesc foarte mult si nu vreau sa moara Va rog dati-mi niste sfaturi ce credeti o sa reziste?

4 răspunsuri:
| DjCiprianAlexandru a răspuns:

Mergi din nou la veterinar.Probabil e nevoie de tratament.

| Ann17 a răspuns:

Poti sa il duci la veterinar si sa ii deie o injectie, poate s-a racit si nu mai are putere in el, nu cred ca o sa moara.Si eu iubesc cainii foarte mult. Poti sa ii ridici moralul adica sa il duci in casa sa steie la caldurica (il pui pe o patura sa nu murdareasca) si daca vezi ca umbla si incepe sa isi revina scoate-l afara din 30 in 30 de minute si lasa-l sa miroase si sa inspectezo locurile.Sa nu stai cu el afara doar 5 minute, ca sa nu il prinda alt virus.
Funditapuppy dog eyes

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Mergi cu el la alt cabinet veterinar şi vezi o altă părere...

| JockerStoica explică:

A murit... crying