| speedpaulus a întrebat:

am un Schnauzer urias de vreo 3 luni, e la dresaj de o luna, si il tin afara, intr.un țarc maricel. Vreau sa intreb daca e mai bine ssaa il tin in casa sau afara. Ma gandesc ca e ditai cainele si are si foarte multa energie

Răspuns Câştigător
| AlexandruRobertValentin a răspuns:

Am si eu Schnauzer si iti spun din experienta ca e mai bine sa stea afara.
Daca il ti in casa va trebui sa ii strangi blana care cade si excrementele.In + e un caine cu multa energie.Concluzia:Afara

3 răspunsuri:
| Pinocchio a răspuns:

Afara cu el, nu are ce cauta un animal in casa omului.

| AleeAlexutza a răspuns:

Cel mai bine e sa-l tii afara, de aia ii zice caine sa stea sa te pazeasca!
Cainii naparlesc, isi fac nevoile:nu doar ei ci toate animalele! In + vorba lor are multa enregie si decat sa risti sa-ti sparga tot din casa mai bine afara!
Ma rog alegerea ta!

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Are 3 luni caine sau are 3 luni de cand il ai?
Daca are 3 luni, este vaccinat si deparazitat si extern si intern? Daca nu este vaccinat, el nu are voie afara, el nu mai are imunitate si poate lua boli mortare, dupa vaccinare poate sta afara, daca are 3 luni, este un puiut si deci este sensibil la rece, de aceea trebuie sa ii oferi conditii daca vrei sa il ti afara, cusca sa fie bine izolata termic ca sa nu ii fie frig.
Daca il ti in casa, are temperatura ok, dar are nevoie de miscare, si deci trebuie scos regulat la plimbare, daca il ti afara, nu are temperatura ok, si deci trebuie sa ii faci in asa fel incat sa nu ii fie prea frig sau prea cald.
Ori ca il ti afara sau in casa el are nevoie de multa miscare, deci plimbat regulat.