| DavidIron a întrebat:

Salut TPU, are taică-miu la tara 11 câini și el e bolnav acum.
A avut covid și ii este foarte greu si acum din cauza virusului.
Am postat pe retelele de socializare pentru adoptii caini si nimeni nu a adoptat.
Si eu sunt disperat de atâția caini. Sunt foarte mulți si sunt si tineri. Va rog sa adoptați daca puteți unul. Taică-miu nu invinge cu ei hranindui. Sunt de talie medie. Va rog mult sa ma ajutați. Sint din Maramureș baita de sub Codru

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cauta o canisa din zona!

| DavidIron explică (pentru Salontanul):

Ce e aia?

| Salontanul a răspuns (pentru DavidIron):

Locul unde se tin caini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Axeaza-te sa scape taicato de covid, fa-ti griji pentru asta, tu iti faci grji ca nu-ti ia nimeni cainii? va ocupati amandoi dupa ce scapa si el

| DavidIron explică (pentru anonim_4396):

El e la spital si eu stau la oraș ma ocup de tata. Dar e problema ca dupa ce se face taică-miu bine. El nu invinge cu câinii

| anonim_4396 a răspuns (pentru DavidIron):

Ai cioban in sat? Intreaba-l daca vrea cativa sa-i ia cu el cu vacile.

| DavidIron explică (pentru anonim_4396):

Cainii sunt destul de cuminți și nu stiu daca sunt ciobani in sat. E un ciurdar si are si el 4 câini. Eu am vrut sa ii dau spre adopție.

| floresdemayo a răspuns (pentru DavidIron):

Roagă pe grupurile de Facebook, fiindcă se vor găsi oameni care vor să adopte din ei.
https://www.facebook.com/groups/2474286206171729
Nu stiu de unde esti, dar fiecare oras are un astfel de grup. Ori, mai multe.
Caută pe Facebook, fiindcă vei găsi. Dacă ajung la ciobani, ori intr-un adăpost de stat, e moartea lor. Caută oameni iubitori care să-i adopte. Fotografiaza-i pe toti, in grup, dar și individual și scrie-le povestea pe acel grup. :)

Roagă-l frumos și pe el:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004222695433

| DavidIron explică (pentru floresdemayo):

Am mai pus pe Facebook sa ii dau spre adoptie si nimeni nimic. Dai dracu pe aia ca m-am saturat sa am grija de câinii. Is 11 animale spurcate. Lasama cu Facebook

| floresdemayo a răspuns (pentru DavidIron):

Si ei cu ce sunt vinovați că există?
Era fain dacă as fi putut spune "Așa tată, așa fiu"...insă, in cazul acesta, tatal pare a fi milos, un iubitor de animale, dar pentru fiul acestuia, câinii tatălui sunt doar "11 animale spurcate". Atât.

E trist. sad
Parcă simt că le chiorăie stomacul de foame, la cât de mult îi iubesti.
Dumnezeu să ii dea sănătate și putere tatălui pentru a se ingriji de cainii lui, fiindca fiul are alte pasiuni...

Mai insistă pe Facebook, poate că până la urmă vor ajunge la cineva care ii va iubi.