| Gumy21 a întrebat:

as vrea sa imi iau si eu un Presa Canario si nu stiu nimic despre aceasta rasa : 1 cum deosebesti daca este rasa pura pentru ca i-am gasit cam ieftini :2 Eu sunt un tip activ imi place sa fac sport si cand o mai creste putin as vrea sa alerg cu el si nu stiu daca rezista la efort si as vrea sa stiu rezista macar 20 de minute alergare usoara ( Pas alergator ) si :3 eu nu sunt genu cu figuri lupte caini si restul nu ma intereseaza agresivitatea am sa il cresc cu toata iubirea de care are nevoie si as vrea sa stiu daca este agresiv cu familia am doar mama si ai e putin teama... Vreau sa raspunda doar persoanele cu experienta cei care au avut sau inca au

2 răspunsuri:
| Bonnie_Hex_1999 a răspuns:

1. Poti sa ceri pedigree -ul care atesta ca ultimele 5generatii ale cainelui sunt de rasa pura, prin urmare si acesta e.
2. Aceasta rasa se aseamana cu cane corso, de care am eu, iar din cauza greutăţii trebuie sa se opreasca din cand in cand sa bea apa, in plus, putin efort nu are sa ii faca decat bine
3. Acesta trebuie sa creasca de mic cu toti membrii familiei, instinctul de aparare ducandu-se asupra acelor persoane. E o rasa prietenoasa cu familia/stapanii si protectoare, mai ales femelele, iar instinctul de paza se va dezvolta de la sine doar asupra strainilor

Sper ca te-am ajutat

| Dalnoki_Andreea_1997 a răspuns:

Buna! Eu am pui de vanzare dogo canario cu pedigree! detin ambii parinti! si prietenul meu e o fire activa si cu masculul a a lergat in fiecare zi care a fost benefic pentru dezvoltarea musculaturii cainelui! si da e adevarat ca sunt agresivi dar numai cu strainii in cazul in care vrei mai multe detalii poti sa ne suni la nr de tel 0746117962 a si referitor la pret ....rasa asta in strainatate are pretul minim de 1000 euro la noi in tara este mai putin ....si de exemplu poti sa te uiti pe Facebook pe wallul meu Andreea C. Dalnoki acolo gasesti video cu cateii