| Peter2964 a întrebat:

Salut Tpu.As vrea sa imi raspundeti la o intrebare.De cand aveam 8 ani imi doresc un pui de caine Rotweiler pe care vreau sa il dresez sa il cresc la tara intr-un loc plin de verdeata.De la 8ani ma uit pe net la tot felul de chestii de dresaj cu caini Rotweiler si stiu ca acest lucru necesota timp si calm.Acum as vrea sa imi cumpar un pui dar am inteles ca ei cand imbatranesc devin agresivi si ajung chiar sa atace lumea s-au chiar stapanii si familia.Va rog sa imi dati un sfat mai ales cei care aveti acest tip de caini.

3 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Il iei de pui si el se va atasa de membrii familie si mai ales de stapan ( de tine ), unii caini sunt asa ( depinde si daca sunt batut ). Vaccinele la zi pentru caine, nu o sa fie probleme!

| Dragos636 a răspuns:

Daca il iei mic nu ar trebui sa il inveti sa fie agresiv. De exemplu eu am avut acum mult timp un boxer tigrat, vroia sa ma atace pana si pe mine. Dar daca il vei invata sa fie bland nu vei avea astfel de probleme.

| byanka1998 a răspuns:

Buna, eu am avut rotweiler si iti spun din propria experienta ca e foarte argesiv nu neaparat depinde cum il cresti... sunt crescatoare de 5 ani de caini si crede-ma am fost si atacata de catelusul meu de rotweiler pe cand el avea 7 luni asa ca eu am inceput sa ma ocup de alti caini cum ar amstaff, terra nova... daca vrei iti pot vinde un pui din rasele respective la un pret foarte bun.