Buna! Racii pe pamant, aiureala curata, tipul de mai sus habar nu are de acvaristica! Racul trebuie sa stea permanent in apa! Ca poate el trai cateva minute pe mal este alta treaba.Cum sa stea frate pe mal, ce e broasca , nu tipilor, fiti atenti cum sta treaba:CRABUL este cel care adopta ambele medii, trebuie sa iasa si pe uscat si pe apa.RACUL DE RAU nu sta pe uscat, el traieste exclusiv in apa, in apele curate si oxigenate! Nu iese pe mal nenea .E acum ai 2 variante in cazul tau:Ori si-a sapat un adapost in care sa stea pe timp de ziua! Caz in care animalul se va hrani doar noaptea,nu prea au tentative diurne,sunt mai mult nocturni,si nu l place lumina,daca ai lumina puternica se ascunde in groapa lui ziua,iar noaptea iese sa se hraneasca! Pune-i noaptea dupa stingerea luminilor sa manance rame sau bucati de carne de pui sau peste, le apreciaza tare, tare.Ori naparleste si se simte amenintat de mediul in care traieste, dupa ce naparleste, exoscheletul lui este moale si in mediul natural cauta sa se ascunda in aceasta perioada de orice vietate care i se pare o amenintare.Eu zic sa ii schimbi 50 la suta din apa la 3 zile(ca sa ii pastrezi apa curata),si sa ii pui noaptea mancare,iar apoi sa astepti ,daca imi urmezi sfaturile,va fi ok ,a si vezi ca daca pestii sunt mici ii pot cadea prada racului pe timp de noapte,deci atentie ,bafta, daca vrei detalii despre acvarii sau vietati acvatice, sau ai curiozitati despre ele, imi zici si iti las facebook-ul meu sa vorbim , eu sunt acvarist! Bafta!
Are unde sa iasa pe pamant? racii au nevoie sa iasa si pe pamant nu mereu in apa.