Cred ca are piciorul rupt si dureri ingrozitoare. Daca ai posibilitatea du-l la veterinar. Daca nu, incearca sa-i pui botnita, si sa-i pui atele la piciorul rupt.
http://www.adoptiicaini.ro/......ele-ranit/
Asta a facut, dupa ce l-a calcat a fugit si s-a ascuns dupa masina dar nu a devenit agresiv
E un bland. Sper sa fie bine!
Este vreo problema daca il duc maine la medicul veterinar? Astazi nu mai am cand, ma voi asigura ca nu isi va forta piciorul si va sta intins
Este posibil sa fie si rupt, mergi cu el la veterinar si iti va spune exact ce are si ce trebuie facut.
Nu stiu sigur 100%, dar ma gandesc ca in cazul unei fracturi, un om care merge a doua zi la medic se poate vindeca 100%. Cred ca asta e valabil si pentru un caine.
Trebuie neaparta sa il duci urgent la veterinar. eu cred ca si-a rupt piciorul sigur ca si cainele meu a fost calcat de masina si a patit la fel...
Pune-i atele si gheata si nu-l lasa sa iasa pe afara si du-l la veterinar daca tii la el
Serios amice, cum am putea noi sa-ti spunem ce s-a intamplat cu membrul cainelui tau fara a-l vedea.Mai folositi-va si voi chestia aia pe care o numiti "creier" si ganditi si voi din cand in cand.Du-l naibii la un veterinar si iti spune el, ca doar la urma urmei, omu' ala are o scoala pentru asa ceva.
Daca urla inseamna ca oasele lui sunt strivite si trebuie dus la veterinar si de acolo veterinarul se descurca cu el si ti-l face bine.
Stiu din proprie experienta.
FUNDA?