| Dutzu18 a întrebat:

Astazi a trecut cu masina peste cainele meu, nu l-a luat din plin ci doar la piciorul stang din spate, l-am pus in 4 picioare si poate sa stea, merge doar in trei picioare iar cand calca pe acel picior urla...
Imi spuneti si mie ce a patit? I s-a rupt picorul sau nu? In cat timp isi revine?
Astept raspunsuri serioase, dau funda pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca are piciorul rupt si dureri ingrozitoare. Daca ai posibilitatea du-l la veterinar. Daca nu, incearca sa-i pui botnita, si sa-i pui atele la piciorul rupt.
http://www.adoptiicaini.ro/......ele-ranit/

| Dutzu18 explică (pentru Mihaela1964):

Asta a facut, dupa ce l-a calcat a fugit si s-a ascuns dupa masina dar nu a devenit agresiv

| Mihaela1964 a răspuns (pentru Dutzu18):

E un bland. Sper sa fie bine!

| Dutzu18 explică (pentru Mihaela1964):

Este vreo problema daca il duc maine la medicul veterinar? Astazi nu mai am cand, ma voi asigura ca nu isi va forta piciorul si va sta intins

8 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Este posibil sa fie si rupt, mergi cu el la veterinar si iti va spune exact ce are si ce trebuie facut.

| Mihaela1964 a răspuns:

Nu stiu sigur 100%, dar ma gandesc ca in cazul unei fracturi, un om care merge a doua zi la medic se poate vindeca 100%. Cred ca asta e valabil si pentru un caine.

| Zoey112 a răspuns:

Trebuie neaparta sa il duci urgent la veterinar. eu cred ca si-a rupt piciorul sigur ca si cainele meu a fost calcat de masina si a patit la fel...

| WeAreSmart a răspuns:

Pune-i atele si gheata si nu-l lasa sa iasa pe afara si du-l la veterinar daca tii la el

| ChrisNemo a răspuns:

Serios amice, cum am putea noi sa-ti spunem ce s-a intamplat cu membrul cainelui tau fara a-l vedea.Mai folositi-va si voi chestia aia pe care o numiti "creier" si ganditi si voi din cand in cand.Du-l naibii la un veterinar si iti spune el, ca doar la urma urmei, omu' ala are o scoala pentru asa ceva.

| Dutzu18 explică (pentru ChrisNemo):

Dragul meu am spus raspunsuri serioase, s-a intamplat acum cateva minute, normal ca il voi duce la un medic veterinar dar pana atunci vreau sa stiu ce e asa greu?

| ChrisNemo a răspuns (pentru Dutzu18):

Mai dragutule, mai frumosule, mai omule.Tu ne intrebi pe noi, niste anonimi care nu ti-am vazut si nu o sa-ti vedem niciodata cainele daca si-a rupt sau nu piciorul. Cum gandestii, serios acum?

| Dutzu18 explică (pentru ChrisNemo):

Nu are rost, ceilalti au raspuns, ba chiar la raspunsul castigator am primit si un link despre acest accident.

| Trassib a răspuns:

Daca urla inseamna ca oasele lui sunt strivite si trebuie dus la veterinar si de acolo veterinarul se descurca cu el si ti-l face bine.

Stiu din proprie experienta.

FUNDA?

| maclau a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa-l vada un medic veterinar>>