| MusicAlina a întrebat:

astazi la 14:00 a murit pisica mea.Toata ziua eu cu mama mea am plans fiindca in casa va fi liniste nimeni nu va fugi noapte si nu ma va speria,nu se va mai juca,catara pe masa, incalzi.Imi este foarte dor de ea.Nu stiu ce sa fac

15 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

În primul rând așteaptă câteva luni până când o să-ți mai treacă din dor și apoi cumpărăți altă pisică.

| WaterDrop a răspuns:

14 fix? Supranaturala pisica.Chemati un preot sa dea cu apa.Cumpara un calorifer, iti tine si el de cald.

| Pool77 a răspuns (pentru WaterDrop):

Funda aici rolling on the floor))))) +1

| UnBroken2016 a răspuns (pentru WaterDrop):

Oameni rai mai sunteti laughing

| WaterDrop a răspuns (pentru UnBroken2016):

Prostii, nu sunt rau deloc, doar practic.Citeste raspunsul cu pisicuta, acolo am fost rau sad

| dragosbogdan001 a răspuns:

Iti recomand sa iti iei alta! Va fi altcineva care sa le faca pe toate care le-ai enumerat.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca vrei poti sa iti cumperi alta pisica inteligenta care poate face ce a facut cealalta sau chiar mai multe!
Sa treceti cu bine peste!
O seara buna!

| ALittleDeath a răspuns:

E doar o pisica.
Life goes on

| Elenina356 a răspuns:

Îmi pare rău de pisica ta... Încearcă să-ți distragi atenția de la tristețe. Cu timpul te va afecta mai puțin. Ai putea de asemenea să-ți iei o pisică nouă... Să-ți țină companie.

| cipimoga a răspuns:

Sa Îți cumperi o alta pisica

| dragoseul a răspuns:

Acum e oricum prea tarziu pentru ea. Stiu cum e, te vei obişnui. Dar asta nu inseamna ca nu te vei mai putea ataşa de alata. Asteapta putin. Dupa incearca alt tip de animal sau daca vrei poti lua tot o pisica. Eu am avut caine 13 ani si mi-a murit si acum am porc de guinea.

| bahhnar a răspuns:

Cumpara o alta pisica ce are aceleasi culori cu cea din raiul animalelor si stigo la fel.

| Bibibii a răspuns:

Buna! Gandeste te ca asta a fost viata ei tu consoleaza te cu gandul ca i ai oferit viata frumoasa, fiecare dintre noi o sa ajungem asa, ea acum este intr un loc mai bun! Apoi dupa ce ti a trecutincepe sa iti cauti alta nu o va inlocuii pe prima dar o sa te ajute caldura si iubirea unui sufletel. Sper ca te am ajuta

| Raul_Joldis_1990 a răspuns:

Imagineazati ca ea va fi mereu langa tine ib inima ta.Di ea mereu va avea grija ca sa fi fericita.Ea sigur a apreciat tot ce ai facut si suparearea care a ramas dupa moarte ei.Totul o sa fie bine