anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi cand am ajuns de la scoala am gasit un pui de porumbel cam de vreo 1 luna cred. I-am dat sa manace niste paine, dar nu stie sa manance singur, dupa aceea i-am facut baie deoarece pare ca avea purici sau paduchi si l-am dat cu o solutie de deparaztare. Dup ce s-a uscat am observat ca este destul de vioi si ca stie putin sa zboare.
Ce sfaturi imi dati pentru al ingriji?( va rog nu-mi dati link-uri de pe net). As prefera sa imi povestiti voi ce as putea face. MULTUMESC ANTICIPAT!

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu-i da pâine.Dai grăunţe, grâu, orz, ovăz şi pune într-o cutiuţă şi nisip, ajută la digerare.

| Brokye10 a răspuns:

Si eu am un porumbel, l.am luat de pe o scara de bloc si l.am dus la bunici, acum numai acolo sta :X pai ii dai sa manance grau, faina de malai, paine miezi foarte mici pe care cu degetu ii indesi tu in gatul porumbelului pana ii inghite singur big grin si o sa invete sa manance singur. Daca stai la casa iesi in curte si il arunci in sus la inaltime foarte mica apoi tot mai mare si asa invata sa zboare :X, iti zic din experienta