Salut nu stiu daca e toxic, adica daca ai ceva sa ii pui pe bot sa nu se linga pe blana ca s.ar putea sa dea coltul... Pe toti care ii cunosc le pine ASA ceva pana ii se usuca blana
Bai, nu da cu insecticid pe animale. Adica nu stiu eu nu am mai auzit asa ceva pana acum.
Dar exista si alte metode de a scapa de capuse. Fai o baie la caine pentru inceput si apoi ia ceva de la farmacia veterinara). Da acum nu stiu, cum vrei, dar nu am mai auzit sa dai cu insecticid pe caine. Dar cum vrei acum...
Nu, te rog eu frumos sa nu faci asa ceva. Poate face alergie la piele, sa ii cada parul! Du-te imediat cu el la veterinar! Nu poate sa iti ia prea mult! Dar grabeste-te. Poti sa te duci cu insecticidul ala la farmacie veterinara sa iti spuna clar daca e bun sau nu. Eu stiu sigur ca insecticidele nu trebuie folosite pentru caini sau pisici.
Nu trebuie sa pulverizezi nimic pe caine!
e posivil sa fie nociv pentru el si poate sa moara! eu i am cumparat Zgarda Foresto anti capuse si purici! are efect 8 luni ..suntem in luna august si nu are rost sa ii cumperi asa ceva. icearca picaturi Frontline, advantix, stronghold... toate sunt costisitoare dar sunt si eficiente! Cand iti cumperi un catel trebuie sa te astepti la asa ceva