| cateluuus a întrebat:

Cainii de talie mai mare traiesc mai putin decat cei de talie mica.E adevarat? Funda

Răspuns Câştigător
| Anduta_1569 a răspuns:

Da,s-a demonstrat stiintific.
Cainii de talie mica ajung la maturitatea osoasa,sexuala dar si sociala la o varsta mai mica decat cainii de talie mare, tinzand sa traiasca mai mult, cainii de talie mare imbatranind mai repede, vizibil.
Parerile sunt impartite, pentru mine cel mai credibila fiind aceasta varianta:1 an inseamna 15 ani omenesti, 2-24, apoi, cu fiecare an implinit, se mai aduna cu cate 4, exemplu, 4 ani calendaristici=32.Aceasta la cainii de talie mica, pe cand la cei detalie mare e diferita:1 an=15, 2 ani=20, 3ani=28, 4 ani=36, aici, adunandu-se cu 8 pentru fiecare an implinit.
Desigur, sunt mai multe variante pe net daca cauti, acelea pentru mine si majoritatea posesorilor de caini, fiind nesemnificative si neavand vreo logica.

9 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Da e adevarat.cu cat e talia mai mare cu atat traiesc mai putin.

| Robo?elulAndroidDinTelefon a răspuns:

Depinde si de cum il ingrijesti.

| Daria00 a răspuns:

Nu e adevarat!

| Copildeciocolata a răspuns:

Eu cred ca cel mai mult conteaza cum ii ingrijesti big grin Un maidanez traieste mai putin de cat un caine de casa ( Parerea mea )

| TansanNicoleta a răspuns:

Da este adevarat deoarece cei de talie mica sunt mai plapanzi si le vor trebui multe medicamente si vaccinuri stiu din propria experienta cainele mai mare mai bine spus stie sa se protejeze mai mult singur.
Dar nu este o diferenta mare de varsta daca tu il ingrijesti asa cum trebuie si cu dragoste.

| Iosif9977 a răspuns (pentru TansanNicoleta):

Ea a intrebat daca cei de talie mica traiesc mai mult si u zici: "da e adevarat. cei de talie mica traiesc mai putin" si nu e adv...cei de talie mica tr mai mult

| Anduta_1569 a răspuns (pentru TansanNicoleta):

Prin ce se caracterizeaza pentru tine un "caine plapand"?
Cainii de talie mjare sunt predispusi la displazia de sold sau coate, cei de talie mica cu piscioare scurte si corp lung au doar probleme cu inchieturile ceea ce nu e atat de grav pe cat e displazia.e doar unul din multiplele exemple.

| TansanNicoleta a răspuns:

Pai i-am dat un exemplu acum depinde de cum il ingrijeste.

| Ralucutzu98 a răspuns:

Nu,nu este adevarat happy

Întrebări similare