| bbbbbbbbnbbbb a întrebat:

Cam ce imi trebuie pentru îngrijirea unui caine? Ex:jucării, bol pentru mâncare si apă, altele nu prea îmi vin in munte. Mentionez ca va sta in casa. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Uite un link interesant.
http://www.agerpres.ro/......-ncep-tori
Iti trebuie rabdare/atasament/dragoste/voie buna si timp liber.
O zi buna :)

2 răspunsuri:
| Usefulaid a răspuns:

Buna! In primul rand ingrijirea unui caine este foarte importanta deoarece acesta il reprezinta pe stapan. Daca spui ca va sta in casa, cu siguranta ii va trebui un loc doar al lui, unde sa doarma, si te sfatuiesc ca ii iei un patut, un cosulet specific cateilor (am avut si eu, l-am gasit undeva la 80 lei din Cora). Asa cum ai spus si tu un bol este necesar pentru mancare si desigur si apa. Jucatrii pentru distractie si chiar pentru cresterea dintilor ( os de jucarie pentru ros). Daca doresti ca acesta sa aiba un miros placut ii poti cumpara un parfum special pentru catei sau chiar samponul cu care il vei spala sa contina un miros frumos. Ai putea sa ii cumperi si alte chestii pentru aranjarea corporala, cum ar fi peria lui, prosopul lui, etc. Lasand la o parte toate acestea sunt necesare si vaccinurile! Mare atentie la dulciuri! Te-am pupat

| NoFeelings a răspuns:

Bună!

In primul rand:Succes cu el,sa iti traiasca mult si SANATOS! big grin

Are nevoie de accesorii precum:un patut ferit de frig si prea multa caldura,boluri, jucarii, lesa, ham si/sau zgarda.

Trebuie sa il duci la vaccinuri, unde trebuie sa ii faci carnet de sanatate si microcip.

Mancarea este foarte importanta.Nu ii lua pedigree si royal canin, nici ce gasesti cu 5 lei in supermarketuri! iti recomand acana, purina, test of the wild, orjen.