| Andrei4Lol a întrebat:

Catelusa mea este insarcinata si trebuie sa faca puii..De cateva zile nu prea ne mai baga in seama, sta sub pat, gafaie, cauta locuri racoroase prin casa si nu prea mai mananca.
Astea sunt semne ca ar putea naste in urmatoarele zile? au trecut aprox 2 luni de cand a fost data.
Si inca o intrebare..eu am si 2 hamsteri..cand ii mut ca sa le schimb talasul ea este cam "obsedata" dupa ei. vrea neaparat sa se joace/linga hamsterii. poate afecta asta cu ceva cand va face puii?

4 răspunsuri:
| Andrei4Lol explică:

Am uitat sa zic ca se scarpina pe burta cu picoarele din spate si si-a facut si rana...si ca ii vine sa vomite dar ii "sta" in gat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Căţeluşa ta trebuie dusă la un veterinar.
Te pup!

| Angelaaa a răspuns:

Trebuie sa o duci la un vetrinar.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Pai ea daca trebuie sa ''nasca'' ea este mai mare, asa incat ea se incalzeste mai repede si normal ca vrea la racoare. Cel mai bine sa ii cumper un cos pentru caini http://t0.gstatic.com/......tp?/images sau daca nu poti sa ii faci tu o cusca dintr-o cutie. Ea poate se va obisnuii acolo sa stea.
Dar tu ai mai zis ca se scarpina si si-a facut rana. Fa-i o baie si cumpara un sampon pentru catei, dar sa nu ii faci de multe ori pe saptamana pentru ca nu este bine.
Poti trece pe la un veterinar pentru a fi sigura sa vezi ce are.
Pa, pa!