| AlecsLexx a întrebat:

Ce animal de companie mai deosebit mi-ati recomanda? M-am gandit la un Slow Loris, dar faptul ca are venin ma face sa ma razgandesc. Nu vreau arahnide sau reptile, de preferat ceva pufos, ce sa poate fi mangaiat, si sa se poata gasi si in Romania. Fiindca am zis deosebit inseamna ca se exclud pisicile, cainii, hamsterii, pasarile. M-am mai gandit si la un Sugar Glider (ilegal) sau un Gerbil (care nu se gaseste usor)... Funda... sad

Răspuns Câştigător
| ChrisstinaXdddddddd a răspuns:

Deci chinchilla. Am eu este extrem de pufoasa. Dintr-o singura gaura lor le cresc 150 de fire de par, parul lor e de 35% mai fin ca al omului. Este afectuos, jucaus, nu miroase poti sa il mangai/zgudui cat vrei ca nu te musca/zgarie.Traieste 15-22 ani deci traieste mult, isi face baie singur in nisip special.Se gasesc in Romania la pet-shop pe culorile alb, alb-gri, negru, negru-gri, gri. Bafta happy

4 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Marmota, suricata, lemurian...

| Yandel a răspuns:

Veverite canadiene, gasesti la Animax.

| andreigreen a răspuns:

Chinchilla e un animal pufos!

| bibiiiy a răspuns:

Un paianjen tarantula. se gaseste la pet-shop.am citit pe internet ca este un animal,, de companie,, toti mai multi oamnei isi iau o tarantula.sunt pufoase si veninul se scoate. cel de la pet-shop iti scoate veninul si nu este nici o problema eu am avut mai demult o tarantla..prin 2008 si mi-a placut.

Întrebări similare