Buna.
Eu mi-as lua un Bichon Frise. Este foarte adorabil, micut si nu isi face "treburile" asa mult ca alti caini.
Beagle,cu toate ca am deja un bishon.Are parul scurt, sunt prietenosi si inteligenti, nu-s caini cu toane, ca bishonii.Inca ceva, cred ca bishonii sunt animale de companie potrivite pentru fete, beagle-ul si pentru baieti.
Eu mi-as cumpara un Bichon Frise.Imi place aceasta rasa de caini.Este foarte jucausa.
Bichon-ul Frise are părul prea voluminos, deci nu.Beagle e prea comun, prea simplu, iar Bichon-ul Maltey e P E R F E C T.
Maltez*(scuze,am probleme cu tastatura)
Eu as lua in bichon frise. sunt mai draguti. si mai usor de intretinut- http://bullmastiffbichon.e-monsite.com/......esare.html
Eu mi-as cumpara un Amstaff, sincer! Nu am ce sa fac cu un Bichon decat sa il tin de dragul faptului ca e cute... Daca nu prea ai timp de el sau vrei doar sa-l ai ca ai tu un moft, i-ati macar beagle! Bichoni mi se par prostuti... e greu cu un bichon!
Bichon maltez, sunt foarte usor de intretinut, o pieptanare/periere pe zi nu iau mult timp, curate-i ochii cu un servetel umed( si asta ar fi important) si da-i atentie, sunt mai jucausi decat beagle si mai putin parosi decat bichon frise...
JockerStoica întreabă:
JockerStoica întreabă:
Deniissel întreabă: