| maria_8591 a întrebat:

:Ce catel de paza stiti? vreau sa imi iau un CIOBANESC Greman, dar nu stiu sigur daca ma poate apara! laughing) scrieti repede :primul are funda (cu cel mai bun catel)

7 răspunsuri:
| InstinctPr3ciS a răspuns:

Rottweiler, Dobermann.
Cei mai buni caini de paza.

| XxDulcikaKrisyxX a răspuns:

Rotwaler si doberman sinplu sa phincer oricum eu nu-i pot deosebi totusi si un cibanesc german ar fi bun de baza sa un ciobanesc de berna dar ai grija acesti berna mia spuss cineva ca su rari sicresc am vazut intr-o zi o doamna care avea 2 ciobanesti de berna erau mari si grasi cat fratele meu dar eu tiasi recomanda un rotwaller e cel mai soigur adora copii si sun jucausi ca sa ai un doberma trebuie sa il dreszi bine nu car sari pe tine deoarece tu esti stapanul lui dar poate sa sara pe al cineva cine stie sau daca ai un vecin care are caine mai delicat ex. bichon chuaua terier pudel asigurate ca dobermanul aceste este psatrat in casa cu cheia in usa.Deoarece poate sri la batie cu el apoi vecina o sa dea vina pe tine ca nu ai grija de el sti cum suntem noi romanii. Si sa nu iasa dect la plimbari cu tine in parc sau la veterin etc.A si sa nu uity dac a iti ei doberman si vrei sa il scoti la plimare nu uita lantul si botniya in cazul in care dresajul nu a fost termina. Sper ca te-am ajutat suficient.Pop!

| Annamaria_6326 a răspuns:

Ciobanestii Germani sunt foarte buni caini de paza, eu am unul si nimeni nu intra in curte de el, si are o problema cu oamenii mai inchisi la culoare,daca ma intelegi happy, nu-i suporta deloc si nu l-a invatat nimeni asa, nu trebuie sa-l lasi sa socializeze cu nimeni decat cu familia sau prietenii, ciobanestii germani sunt de felul lor mai independenti si nu au incredere in straini, dar cum ti-am spus, de mic nu trebuie sa socializeze cu prea multa lume.

| ruxi2001 a răspuns:

Beagle http://www.catei-de-vanzare.ro/paza.html toti de aici st de paza si de vanzare daca vrei.

| vampiresioana a răspuns:

Tias recomanda doberman pinsher,golden terrier,golden retriver,boxer,dark Braun labrador, lup, buldog(fundita?)