| blackmambajdjfjfj a întrebat:

Ce rasa imi recomandati? Ceva ce sa fie bun pentru copii si familie, sa nu fie agresiv cu orice om care intra daca nu are itentii rele dar sa fie bun totusi pentru baza si protectie. Funda

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Recomand ciobanescul german...foarte posesiv si iubitor cu familia. apara casa foarte bine..accepta musafirii si nu trebuie sa iti faci griji ca o sa iti muste vreo matusa sau ceva prieten.
Usor de dresat..pana si copii il pot dresa si o sa fie distractiv pentru toti.

7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

In primul rand, daca nu e dresat pentru paza si protectie nu te apara. Ciobanesc german.

| itisnotimportant a răspuns:

Golden retriever.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bullmastiff

| wTzy a răspuns:

Salut, este foarte greu sa spui o singura rasa pentru toate calitatile pe care le-ai scris aici dar iti recomand cu caldura pentru:
-copii, familie, paza: Beagle (Daca sunt copii sub 12-14 ani este o placere atat pentru caine cat si pentru copii sa se joace cu el)
-copii, familie, paza, protectie: Brac German, Labrador
Eu personal am un Brac German de 7 ani, este foarte atasat de familie, usor de intretinut ( in 7 ani nu m-au vizitat hotii, stand la tara). Acum depinde si de tine cum il educi de mic!

| NoFeelings a răspuns:

Malinois, clarrr

| Dariaaaaaa a răspuns:

Labrador...am avut unul si l-am dat.De fiecare data cand trec pe acolo vad ca latra la oameni si se enerveaza daca se apropie cineva de el.

| PisicornTeo a răspuns:

Un caine rasa Beagle ar fi, din punctul meu de vedere, foarte potrivit pentru ca e prietenos, jucăuș și sociabil, acceptă ușor străinii și se împacă bine cu copiii.Sunt inteligenti si nu lasa foarte mult par, astfel fiind mai sigur pentru copii.Plus ca are o durata de viata de pana la 15 ani big grin