| Iosif9977 a întrebat:

ce sa il mai invat pe Pako (papagalul meu) sa vorbeasca? cele mai bune idei primesc Funda si Vot!

7 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

Ii pui o caseta cu, cuvintele pe care vrei sa il inveti si i-o lasi acolo zi si noapte o saptamana iti garantez eu ca o sa-ti recite tot! laughing

| Iosif9977 explică (pentru Naяutσ):

Da...stiu cum sa il invat! lol laughing pana acum stie o gramada de cuvinte dar eu intrebam si va rugam sa imi dati ceva idei, ce cuvinte sa il mai invat...big grin

| Naяutσ a răspuns (pentru Iosif9977):

Ah, scuze n-am citit toata intrebarea, invatal prosti sau formule la mate laughing

| Iosif9977 explică (pentru Naяutσ):

Formulele la mate sunt prea lungi.laughing ca sa invete un cunat ii trebuie 1-2 saptamani, iar o formula la mate...

| codrincodrin a răspuns:

Sa invete formule la mate sau definitii la alte obiecte ( daca esti la scoala) si daca sunteti mai mare sa il invatati sa vorbeasca engleza. sper sa va fi fost de ajutor

| Iosif9977 explică (pentru codrincodrin):

Da! sunt la scoala dar definitiile sunt prea lungi...ca sa inveti un papagal sa zica un cuvant dureaza vreo 2-3 saptamani happy asta daca imi petrec cel putin o ora cu el...deci definitii mai greulaughing iar engleza, nu e o idee rea, dar mai astept raspunsuri big grin

| Petreus_Aura_1975 a răspuns:

Eu zic sa il inveti citate fraze din texte de exp:,, Daca nu risti, riscul este si mai mare ~