| Toncualexu a întrebat:

Cineva a oprit cu masina, a lasat un caine in sat, eu am luat cainele pentru ca parea infometat.
Nu stiu ce rasa e (Sau daca e de rasawinking ) are dimensiunile ca un Rat Terier, de cate ori ar trebui sa-l hranesc zilnic? si aprent are si purici, trebuie sa-i fac baie cu ceva special? Mersi anticipat.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dul la veterinar, acolo il consultă si îl deparaziteaza, dar te va costa sa i faci toare analizele injectii vitamine eventual sa il castreze, e fată sau băiat cate luni are

| mimi a răspuns:

Ar trebui sa il hranesti de vreo 2-3 ori zilnic. Pana il duci la veterinar i-ai un sampon antipurici. Chiar daca nu il va deparazita complet, va omori o parte dintre ei. Nu ii da carne cruda. Du-l la veterinar, la un control. Trebui sa ii pui vaccine, insa daca la moment nu i le poti pune pe toate, i-ai cel putin o pastila anti helminti. Ii va ucide viermii intestinali. Asta conteaza mult, caci te poti molipsi si tu.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa il speli cu sampon antiparazital si sa ii pun o zgarda anti purici sau picuri dupa cap.Sa ii pui de mancare de doua trei ori pe zi vei vedea tu cat mananca doar sa nu il indopi pentru ca o sa mergi cu el la veterinar sa ii faca vaccin si consult si iti va spune el ce rasa e cum ar trebui sa il ingrijesti.Ii va face un carnet de sanatate de care trebuie sa ai grija

| cristi202 a răspuns:

In primul rind trebuie vaccinat, si apoi restul Dar ai primit deja sfatul sa il duci la veterinar, si daca il duci, veterinarul iti va zice tot ce ai de facut cu el.