| denisman a întrebat:

Salut, TPU, credeti ca s-ar intelege un perus de 2 ani cu unul de cateva luni, ce credeti, funda.

Răspuns Câştigător
| Sara2133 a răspuns:

Buna! Da, un perus de 2 ani se poate intelege cu unul de cateva lui. Si, mai mult cel mare va incerca sa il protejeze pe cel mai mic. Bine, poate cel mic poate fii putin incapatanat si se pot lua la cearta. Dar, opreste-i da-le de mancare lasa-i sa manance si dupa uita tot i incepe joaca! Daca consideri ca ti-am fost de ajutor te rog sa imi dai fundita. Daca nu, nu e problema. Mai incerc... Oricum mult succes! Pa, pa!

5 răspunsuri:
| npx770 a răspuns:

Veverita mea de 2-3 ani a atacat un veveritoi de 3 luni...Deci nu stiu, cred ca depinde de cat de linistiti sunt ambii perusi.Probabil ca daca sunt de sexe opuse se vor intelege mai bine.

| denisman explică:

Scuze, nu merge sa dau funda, nu mi-o arata nici unde, imi cer scuze... sad

| MariaMihaela1991 a răspuns:

Da sigur s-ar intelege dar depinde si de sexul perusilor si de temperamentul lor desigur(de exemplu doi baietei s-ar intelege de minune dar doua fete nu togmai, dar nu se stie, daca ar fi fata si baiat se inteleg bine iar daca ai si cuib iti pot face si oua)... sa-ti traiasca sa fie fericiti si sanatosi impreuna :* happy
Sper ca te-am lamurit, funda?

| Bogdan_Hosu_1991 a răspuns:

Cel mare s-ar putea sa il''chinuie'' pe cel mic.Credema,mi s-a intamplat

| MariaMihaela1991 a răspuns (pentru Bogdan_Hosu_1991):

Da e posibil... daca sunt ambele femele cred ca s-ar smotocii rau, dar nu musaiwinking