| DenisaDeea26 a întrebat:

Cu câteva zile în urmă (2-3) mi-am pierdut hamsterul (şi-a împins tava şi a ieşit prin locul liber). Sub podea, cu vreo 11 ani înainte, am pus otravă de şoareci. Dacă hamsterul intră sub podea, poate să înghită otravă şi să moară?
Detalii hamster
Era mic, avea cam o lună sau mai puţin şi nu mânca mult (i-am pus o frunză de salată prin cameră, poate îmi dau seama dacă e viu, fiindcă ştiu că mănâncă dar nu a muşcat din ea sad ).
Credeţi că am şanse să îl mai găsesc/să apară? Vă ţin la curent cu datele, poate apare...

Răspuns Câştigător
| dada123 a răspuns:

Nu cred ca daca ai pus otrava acum 11 ani mai e acolo sau in stare sa il omoare. Poate ca otrava de acolo doar o sa-lderanjeze la burtica. Si nu cred ca hamsterul va manca otrava. Sau poate ca nu s-a bagat sub podea. Cauta-l si sigur o sa-l gasesti happy

| DenisaDeea26 explică (pentru dada123):

OK.
Întreb asta pentru că de fiecare dată când vine iarna, şoareci intră în podea, căutând căldură (îi aud chiţăind). Dar după 1 zi, nu se mai aude nimic deloc, şi cred că e din cauza otravei.
Oricum, mulţumesc pentru răspuns. happy

2 răspunsuri:
| DenisaDeea26 explică:

Şi, apropo, nu prea are ce să mănânce pe acolo unde l-am scăpat...Cât rezistă un hamster pitic fără mâncare?