| ABCDEFGH2806 a întrebat:

Cum ii pot da hamsterului meu drumu prin casa, iar atunci cand il strig sa vina la mine ( Asa face varul meu ) Vreau si eu sa stiu. Si sa il fac sa nu intre sub pat sau dupa biblioteca. FUNDA + VOT RASPUNSULUI BUN.

6 răspunsuri:
| Bizzle a răspuns:

Hey,scuza-ma ca nu e in legatura cu intrebarea ta, dar ce au hamsterii de sunt atat de cautati adica nu stiu ce au asa special? un prieten de-al meu are vreo 7 ce e asa fain la ei ca merg pe roata sau ce?

| HDSeer a răspuns:

Deci faci astfel.
Il pui paralel cu tine sa te poata vede si il chemi la tine.
Daca o ia in alta parte i faci observatie-ocara.Pana nu vine la tine cand vine ii dai un deliciu pe carel merita.
Incepe de la distante mici.Marestele treptat.Dar fal sa stie si sa fie sigur ca la urma urmei ia deliciul!
Funda?
+rep laughing))

| maryo238 a răspuns:

Nu prea ai cum, sunt sigur ca nu prea sunt sanse. stiu ca la porcusorii de guineea daca se ataseaza tare de tine vin dupa tine. dar greu.

| IoanaKarina23 a răspuns:

E mai greu sa dresezi un hamster, dar daca vrei poti sa incerci cu recompense

| Letheya a răspuns:

Trebuie sa te ''imprietenesti'' cu el. Pentru inceput, incearca sa pui mana pe el cand e in cusca, ai grija sa nu te mustehappy Eu puneam mana pe el cand se invartea in rotita pe spatele lui si asa sa obisnuit cu mine big grin
Dupa il poti lasa liber dar ai grija sa nu il pierzi prin casa, pentru inceput il poti lasa in cada, sa vezi cum reactioneaza.
De obicei cand ii va fi foame se va intoarce in cusca, sau in cel mai rau caz roade mobila

| ABCDEFGH2806 explică (pentru Letheya):

Pai in cada se plimba si i-am pus 3-4 seminte sa le manance le-a mancat si dupa am pus in pe el si l-am mangaiat si dupa s-a urcat in mana mea sa vad ce-o sa fac.