In nici un caz canisa premium acum de curand a intrat intr-un scadal...se spune ca au cumparat caini deja bolnavi si le-au murit la cateva zile dupa achizitionare
mai bine alegi canisa in functie de rasa... exista site-uri care pe forum gasesti canise care isi lasa acolo anunturi si cei mai multi de pe site cunosc caini...in fine intra de ex pe animale.ro pe forum si acolo o sa vezi despre ce vorbesc.
Nu mai cumparati de la asazisele canise.in realitate bisnitari care aduc cateii din afara tot cu banii clientului, caci cer avans si promit pedigree peste un an, cica de rasa pura dar unii au poze de potai.sunt crescatori de buna credinta care au si preturi decente si calitate.
Nu sunt canise! Ai enumerat cele mari retele care fac TRAFIC cu animale de companie(vand metisi de multe ori bolnavi ca si caini de rasa pura!)Sunt S.C-uri care si-au luat denumirea de canise pentru a prosti, fraierii si induce in eroare! Uite aici,, marii campioni de unde se aprovizioneaza :)),, https://www.facebook.com/Stop.Inmultitori.Comercianti.Caini
http://www.cainidevanzarerasapura.aaz.ro/......a-de-Caini
https://www.facebook.com/......3196289980
Este atat de usor sa te informezi in ziua de astazi incat nu pot sa imi explic cum de reusesc sa fraiereasca atat de multe persoane!
Experienta mea cu Royal pet a fost una dureroasa. Am cumparat un labrador retriever de 8 saptamani. Prima experienta neplacuta a fost ca desi trebuia sa vina in 7-10 zile am fost dusi cu vorba cca. 3 sapatamani. Cand intr-un final a venit, intr-o vineri, ne-am bucurat ca nu stiu ce si desi nu eram in Bucuresti ne-am intors din vacanta doar pentru a-l putea lua. Problemele au inceput duminica seara cand nu a mai avut pofta de mancare, dar ne-am gandit ca i-am dat noi prea mult. Luni a dormit aproape toata ziua si a mancat putin, noaptea de luni spre marti a vomitat. La prima ora marti am fost cu el la clinica recomandata de Royal pet, clinica care e chiar langa magazinul din Bucuresti. 6 zile mai tarziu puiutul nostru a murit dupa aproape o saptamana de stat in clinica. 6 zile in care a avut perfuzii in permanenta pe cate doua labute concomitent, pana in momentul in care venele i s-au spart si a trebuit perfuzat in jugulara. S-a stins cu masca de oxigen pe botic, in hipotermie si deshidratat, probabil din cauza septicemiei. Desi toata saptamana a fost tratat pentru ceea ce era clar ca are, PARVOVIROZA, cei de la clinica nu au vrut sa faca testul sau sa ni-l arate. De ce? Contractul cu Royal Pet prevede ca daca se descopera o boala virala in prima saptamana, ni se vor returna banii platiti pentru catel si spitalizare, spitalizare care a insemnat 380 lei/zi, plus ca inainte cu doua zile de mai murise un Husky din acelasi magazin si lot cu puiutul nostru, iar clinica, desi foarte buna dpdv profesional, a facut tot posibilul sa ascunda diagnosticul devenind practic partasa la moartea celor doi catei si a celor ce vor urma.
Experienta mea cu Royal pet a fost una dureroasa. Am cumparat un labrador retriever de 8 saptamani. Prima experienta neplacuta a fost ca desi trebuia sa vina in 7-10 zile am fost dusi cu vorba cca. 3 saptamani. Cand intr-un final a venit, intr-o vineri, ne-am bucurat ca nu stiu ce si desi nu eram in Bucuresti ne-am intors din vacanta doar pentru a-l putea lua. Problemele au inceput duminica seara cand nu a mai avut pofta de mancare, dar ne-am gandit ca i-am dat noi prea mult. Luni a dormit aproape toata ziua si a mancat putin, noaptea de luni spre marti a vomitat. La prima ora marti am fost cu el la clinica recomandata de Royal pet, clinica care e chiar langa magazinul din Bucuresti. 6 zile mai tarziu puiutul nostru a murit dupa aproape o saptamana de stat in clinica. 6 zile in care a avut perfuzii in permanenta pe cate doua labute concomitent, pana in momentul in care venele i s-au spart si a trebuit perfuzat in jugulara. S-a stins cu masca de oxigen pe botic, in hipotermie si deshidratat, probabil din cauza septicemiei. Desi toata saptamana a fost tratat pentru ceea ce era clar ca are, PARVOVIROZA, cei de la clinica nu au vrut sa faca testul sau sa ni-l arate. De ce? Contractul cu Royal Pet prevede ca daca se descopera o boala virala in prima saptamana, ni se vor returna banii platiti pentru catel si spitalizare, spitalizare care a insemnat 380 lei/zi, plus ca inainte cu doua zile de mai murise un Husky din acelasi magazin si lot cu puiutul nostru, iar clinica, desi foarte buna dpdv profesional, a facut tot posibilul sa ascunda diagnosticul devenind practic partasa la moartea celor doi catei si a celor ce vor urma.