Asta imi aduce aminte de o chestie pe care o spunea bunica :
Cica a auzit o femeie care a facut tuica si a dat bostina la rate. Ratele au lesit toate si femeia aceea s-a gandit ca-s moarte. Asa ca le-a jupuit toti fulgii sa faca perne. Ratele le-a aruncat de malul garlii.
Seara ce sa vezi? Un grup de gaste chele venind spre casa.
Ha, ha! XD
Ceva de genul a făcut și bunica mea, tot cu rațele. Efectiv s-a confruntat cu fenomenul rațelor bețive. N-a ajuns să le jupoaie, dar nici mult nu mai avea.
Tuica nu o sa bea.
Dar stiu ca cineva a dat visine de la visinata la rate, Si toate au lesinat.
"ii dai tuica"
asta variaza de la o picatura (in mancare, presupun)
pana la ii bagi pe gat cu intubare vreo doua butoaie de tuica, fiecare de 50ori mai mari decat gaina
prea vaga intrebarea, SORRY ^^
A făcut bunica odată țuică la căzan, așa tradițional, ca la țară, și a aruncat boasca (sau cum s-o numi) în grădină. Și rațele lipa, lipa, lipa au gustat-o și au intrat într-o stare de ebrietate/amețeală/leșin... S-au bălăngănit mai mult decât era normal și cred că au intrat în comă alcoolică, păreau leșinate, chiar moarte. Dar a doua zi, mai spre seară, și-au revenit.
Știu că într-o primăvară a comis-o și mama mea. A cumpărat niște pui de găină și a decis să-i împreune cu cei pe care îi scosese cloța de curând. Însă mama găină era cam agresivă, că doar făcea diferența dintre odraslele sale și veneticii ăia. Mama s-a gândit să-i împarfumeze pe toți, să nu facă găina diferența de miros. A folosit un spray dintr-ăla de „pericol explozie" și i-a drogat efectiv. Nu mai știau să meargă și dădeau continuu din cap, așa cum fac unii la concertele rock.
De aici poți trage și tu concluziile. Rațele s-au trezit din beție, dar puișorii au murit. Și găina la fel. Își smulgea penele. Ori a intrat într-un soi de depresie, precum câinii care își mănâncă din coadă, ori a fost afectată și ea de parfumul ăla. Ai grijă ce faci cu țuica. Eu nu recomand să experimentezi.
De ce vrei sa ii dai tuica? Vrei sa fi sigur ca nu simte durerea cand o decapitezi?
AlexBmxRider întreabă: