| geam1324 a întrebat:

dati mi si mie idei cum sa impresionezi colegii sau verii, fratii. oameni ceva trucuri cu carti sau. usoare dar la care sa nu se prinda ceva intereesant adica sa se mire si...

Sau ce sa fac ca mam plicitist de pc si afara e urat DAR NU SA VA AUD CA SA MA DUC SA CITESC O CARTE SAU CHESTII DEASTEA CA DEJA M-AM PLICTISIT DE ATATA CITIT SI INVATAT SPUNE TI MI NISTE JOCURI IN REALITATE FRUMOASE ADICA SA MI PLACE SI SA LE PLACA SI CELOR CARE MA JOC CU EI

CN RASPUNDE PRIMU LA O INTREBARE SAU LA AMANDOUA SI SA MI PLACA DAU Funda IMD NU CONTEAZA LA CARE RASPUNDE MACAR LA UNA

3 răspunsuri:
| PisicutaMea a răspuns:

Eu stiu un truc destul de interesant cu carti.Iei 15 carti de joc(nu conteaza care), pui pe cineva sa aleaga o carte.Amesteci cartile si le imparti in trei(3 coloane a cate 5 carti)Il intrebi pe partener in care coloana este cartea lui, iar cartile cu pricina o pui intre celelate la mijloc(adica pui de ex daca cartea X este in ultima coloana (a 3a)pui prima data prima coloana apoi pe ultima si apoi pe cea din mijloc ai inteles tu)si le imparti astfel de 3 ori, iar la urma numeri a 8 carte si este cea aleasa.
Cand ma plictisesc joc Nu te supara frate e foarte frumos, dar iti trebuie jocul il gasesti in librarii nu costa foarte mult eu mi l-am cumparat acum cativa ani am da cel mult20 lei. Poti as faci curat in dulap daca te plictisesti atat de tare.kiss

| xXroboXx a răspuns:

Daca spui ca afara e urat nu prea stiu ce sa iti spun, in fine ..aduna mai multi prieteni si miergeti la fotbal, biliard. un sport care sa va placa si care nu lati mai practicat de mult, sau puteti incerca ceva nou. Sper ca ti-am fost de folos..gasesti tu ceva de facut stai linistit. bafta!

| Moamamiamsifsa a răspuns:

Salut. http://www.youtube.com/watch?v=JvAdoVj9Tu4 Aicia ai un link cu un truc numit degetul rupt, eu am incercat pe niste prieteni si a prins foarte bine iar aratandu-le asa pur si simplu' o sa vezi ca nu se prind asa usor doar daca se uita cu atentie si le arati exact cum. Acuma, mai ai acolo niste trucuri care le poti face cu materiale din casa sau cumparate. Nu stiu ce iti place sa faci afara, de exemplu apuca-te de fotbal si tu. Nu am idee ce iti place. Sper ca te-am ajutat!