| Dumitrescu_Andreea_2000 a întrebat:

Salut, TPU!
De curand mi-am luat un puiut mic de catel (pechinez) si mai am si de vreun an un motan.
Amandoi stau in casa, si, fiind un membru nou al familiei, ma joc foarte mult cu catelusul si nu prea mai bag motanul in seama, inainte jucandu-ma cu el toata ziua...
Ideea este ca motanelul, vazand ca nu il mai bag in seama si ma joc numai cu catelusul, cred ca a devenit cam gelos.
Mereu cand il vede pe catel jucanduse cu mine ridica spinarea in sus si cand am incercat sa il mangai si pe motan, el a fugit imediat. L-am luat in brate, dar el tot incerca sa se elibereze, fugind, zgarindu-ma...
Inca ii mai ofer strictul necesar, ba chiar i-am cumparat multe jucarii si am incercat sa ma joc cu el ca sa ma ierte, dar nu ma baga in seama.
Mie dor de zilele in care stateam toata ziua si il mangaiam si ma jucam cu el, dar nu stiu cum sa il fac sa ma ierte. sad
Ce as putea sa fac ca el sa inceapa din nou sa se joace cu mine, ne sfiit de nimeni?

4 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Lasa-l sa se deprinda cu catelul.ii trebuie doar timp si atat.iar tu continua sa le oferi atentie la ambii.cu motanul joaca-te intr-o camera, cu catelul in alta.nu prea ii lasa sa se intalneasca fata in fata.rabdare si o sa fie bine.

| AlexandraColar a răspuns:

Degeaba ii iei jucarii,ii trebuie timp,am avut aceeasi problema si uite ce am facut:i -am dat catelul lui mama(sa-l tunda, aveablana mare)!, eu m-am jucat cu motanul, in fiecare zi, 10 minute ne jucam impreuna si acum cum vede ca stau, vine la mine :3 Despre catel, joaca-te mai putin, adica 10 minute pe zi catel 10-15 minute motan! Cu siguranta va vti recupera timpul! FUNDITA? happy

| Dumitrescu_Andreea_2000 explică (pentru AlexandraColar):

Stiu, dar mai am o problema, practic, el nu ma lasa sa ma joc cu el... Tot fuge si uneori nu ma baga deloc in seama.

| Dumitrescu_Andreea_2000 explică (pentru blaxy):

Dar el nu ma lasa sa ma joc cu el. sad