| Postelnicu_Runa_2002 a întrebat:

de mult imi doresc un caine de talie medie/mare(huskie, boxer, border collie, malamut de alaska etc)numai ca exista o problema. Am scoala. locuiesc la casa si am o curte relativ maricica(+pisica) numai ca mi e frica ca o sa roada florile maica mii(+pisica). plimbatul nu ar trebui sa fie o poblema fiindca am parcul aproape, numai ca ramane din nou problema cu scoala, iar parintii au serviciu deci ar ramane singur (+pisica) 4, sau 7 ore pe zi( depinde de zi) deci intrebarea e: daca mi iau un caine, ce rasa caine ar fi mai potrivit?
Si daca gasesc un caine de rasa aia potrvita, cum fac sa l tin ocupat toata ziua pana vin de acasa?

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Orice rasa de câine ai alege, nu ai cum sa îl ții ocupat toată ziua pana vine cineva acasă, pentru ca este mic și caută joaca, este curios și, in special, o sa îi crească dințișorii și o sa il mănânce, așa ca va roade. Cam tot ce găsește in cale. Cred ca mai degrabă ai aștepta sa termini școala și apoi atunci îți poți lua, ca sa poți sa ai timp sa îl dresezi si sa îl îngrijești.

| Postelnicu_Runa_2002 explică:

Am toata vara la dispozitie sa l dresez si sa fiu cu el 24/7 ba chiar ma duc si la tara si pot sa l iau cu mine foarte usor dar ziceam de cand creste si incepe din nou scoala

| Postelnicu_Runa_2002 explică:

Daca ma gandesc... 3 luni nu s suficiente, nu?
mai bine decat sa l chinui nu mi mai iau decat peste cativa ani

| AntoniaRules a răspuns:

Hey!

Iti inteleg dorinta de a avea un caine!