| OvidiuB12 a întrebat:

doresc sa achizitionez un dog argentinian cu parinti din pedigree, rasa pura etc...Am dat un search pe google, am vazut cateva site-uri apoi am citit pe unele forumuri despre acele stie-uri cum ca acei caini au avut probleme unii au si murit. Ce imi recomandati, de unde sa ii achizitionez, de la firme sau de la simplii crescatori?(cum imi pot da seama daca sunt oameni seriosi si nu bisnitari care sa imi vanda cainele iar a doua zi sa moara). As dori, de asemenea, sa imi dati mai multe detalii daca sunteti pe domeniu. Va multumesc!

3 răspunsuri:
| Cookie2275 a răspuns:

Nu cumpara de la targuri sau din petshop-uri.Cel mai bine ar fi sa cumperi de la o canisa care creste fix rasa dorita de tine.In orice caz trebuie sa te lase sa vezi parintii, sa vezi conditiile in care au fost crescuti puii, sa iti arate pedigree-ul parintilor si desigur cel al puiului. Uite o canisa serioasa: http://www.dogoargentino.ro/camacho_aurora_blanco.htm.Mult succes in gasirea noului pui!

| NCL a răspuns:

Mergi la targu de animale sau piata de animale. banuiesc ca este la tine in oras. dar daca ai vreun prieten care cunoaste acesti caini ia-l cu tine. pentru ca in piata mai poti gasi si corcituri. happy