| Wakiri a întrebat:

Doresc sa imi cumpar un animal de companie. Eu as vrea un arici ( un animal neobisnuit, "exotic" cum ar zice unii) sau un hamster(sirian. am auzit ca sunt mai prietenosi decat cei pitici)
Locuiesc in Bacau stie cineva unde as putea gasi astfel de animale (pet shopuri..in general. in cazul aricilor poate crescatori sau cineva care vinde)?
Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| MAnghelescu a răspuns:

Bună! Dacă înca te mai gândești a animale exotice poți să găsești astfel de specimene în Animax-ul de la Kaufland(Adresa: Str. Milcov, Nr. 5 B Mobil: 0731.77.77.62
Orar:Luni- Sambata 09:00-21:00; Duminica 09:00-19:00
E-mail:bacau.kaufland@animax.ro)

2 răspunsuri:
| AmyFrumy a răspuns:

Buna, si eu locuiesc in Bacau. Am vazut intrebarea ta si am zis sa te ajut. Nu este cel mai indicat sa iti iei un arici, sau alt animal exotic. Zic sa iti iei ceva care sa te binedispuna in fiecare zi, cum ar fi un catelus sau o pisicuta. Crede-ma, acestea sunt cele mai bune animalute de casa. Eu am o pisica, la care tin foarte mult. Are 1 an si 2 luni, sta in casa si e foarte curata si cuminte. Ieri a facut un gest mai frumos ca un om. Vecina mea a adus la mine in casa un pisoi mic, mic. Pisica mea, desi nu a avut niciodata pisoi, l-a luat langa easi a inceput sa il spele, iar el (pisoiul) dadea sa suga laptic dar evident ca pisa mea nu avea lapte. Asa ca eu am luat un bol cu lapte cald si i l-am dat sa linga, dar acesta nu stia sa linga, el sugea. S-a murdarit pe botic de lapte, fiind negru boticul lui s-a facut alb. Iar can vecina mea l-a luat acasa, pisa mea il cauta, plangea. Ti-am zis asta ca sa te mai gandesti la ce animal sa iti iei. Sper ca nu te-ai plictisit citindu-mi romanul. big grin Bafta!

| Wakiri explică (pentru AmyFrumy):

Nu m-ai plictisit deloc. Frumoasa intamplare big grin. mersi mult de ce mi-ai spus. o sa ma gandesc mai bine la ce animal sa imi iau!