Poti sa-l tii dar trebuie sa-i dedici timp deoarece, chiar daca e frig trebuie sa-l mai scoti afar la aer nu e bine sa-l tii numai in casa. ii pui o cutie cu rumegus sau nisip si il inveti sa-si faca nevoile acolo. Daca mai ai nevoie de sfaturi, nu ezita sa ma contactezi
Pai nu e indicat el e un catel de talie mare. are nevoie de spatiu sa se plimbe. tsias recomanda sal tii la casa daca ai si pentru apartament nu un caine de talie mare, si vezi ca este un caine agresiv, un baiat s-a trezit cu mana muscata cand a dormit cu catelu lui [pittbul] da si roade din motivul ca se plictiseste ti-as recomanda o rasa care nu creste in inaltime si talie mare sau sa fie agresiv... O zi buna
P.S : ce ti-a zis @Giulika este pentru pisici , ascultama studiez de mult animalele O zi buna
Nu pentru ca ei au nev de mult spatiu au nev de miscare zilnica.Trb sa iesi cu el pe afara si iar daca ii cumva noroi pe jos el se baga.Rod foarte mult fac dezastru peste tot.Deci nu-ti recomand
P.S eu am pitbul dar vecinu meu are amstaff si al dq ce ii face prin casa
Dca vrei amstaff la curte la bloc in nici un caz are nev de spatiu, roade mult, mizerie.
anonim_4396 întreabă: