| DomnisoaraSophisticata a întrebat:

eu am 2 catei o catea si un catelus acum sunt mici dar vor creste cam cat un ciobanesc big grin... oricum nu stiu ce nume sa le dau, adica Klara ar cam fi pentru fata dar la baiat am ramas far inspiratie poate ma ajutati si pe mine cu cateva nume de caini, adica masculi si sa fie un nume cat se poate de feroce...
Dau funda celui care a dat cel mai bun raspuns si cel care va primi funda va fi asa zisul om care mi-a botezat catelusul.
Astept raspunsuri cate mai repede posibil happy

11 răspunsuri:
| mola a răspuns:

Buna!
Daca catelusa ta e de rasa poti sa ii zici :
Bella, Fana(stica)
Daca catelul tau e de rasa poti sa ii zici: Rookie
Daca sunt maidanezi ( Nu sunt de rasa ) poti sa ii zici :
Fetita, Ares, Rex, Baietelul, Moni,
Pisi(oi), Welliamm, Sami(r), Cola Coca, Coca Cola, Roonix.
Sper ca te-am ajutat. Sa ne zici si noua ce nume ai ales!

| mola a răspuns (pentru mola):

Scuze m-am incurcat la Pisi(oi)
Era Catelina!

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai uite alege tu :Rex:Moldabig grinaca ti esti fata
Daca esti baiat pune-i de exemplutongueegasusbig grinestoyer:l drago:meteorit.

| CrazyPittica a răspuns:

Rex,Max,Bijoux,Rich,Little

| NoobCaNoob a răspuns:

Stiu ca am raspuns tarziu dar eu zic trapper

| Rammadam a răspuns:

Rooney (Se citeste Runy big grin happy
laughingbig grin:X Eu zic k e un nume fain, succes!

| Ale11Aly a răspuns:

Nume de fete:
AdelaideAdlaiAgathaAggieAidaAimeeAineAineeAlbertaAleciaAllegraAlohaAnabellaAngelAngelaAnikaAprilAyshaAzizaBabeBabyBeautyBeckaBellaBibiBiddyBigfootBlackieBlackyBlancheBluBlueBonitaBonnieBoraCalieCamilleCandiCaraCarlaCassieCelestCessieChelaChelseaChessieCiraCirseClaireClaraClarabelleClarissaCleoCleopatraClioCoccaCodyCoraCorelaCrystalDaleDaphneDee DeeDelilahDelphiDivaDollyDulceDunaEdithElaEllaElmaElyElysiaEmblaEmmaEtnaFabiFee FeeFileneFionaFloraFlorenceFlowerFluffyFoxieGandyGerdaGizaGizzyGleeGlendaGloriaGlovesGretaGussieHappyHeraIdaIlonaInaIzabellaJanieJasminJessieJoJoJolietJunoKaseyKiraLadyLalaLalitaLallyLamaLashaLassaLassieLeaLeafLeezaLibbyLiberaceLibraLilithLindaLizaLizzyLuluLunaMaciaMaggieMarigoldMeenieMelaMeleaMelyMilyaMinaMindyMinervaMollyMunaNaciaNadaNadenaNadenkaNagidaNaidaNanaNelaNovaNunaNwaNymphNymphetteNyushaOctaviaOkraPetyPucaRosaSasaSombraSpiritSuzyTesaUrsaUrsellaWinnieWishWolfaZely(Am inceput cu litera mare fiecare nume)
Nume de baieti:
AbarisAbbyAbdonAbigalAceAdaAdolfoAdolphAfroAisaAkiAlbaAlfalfaAlphaAmisAnaizAngelAshAspinAsterixAstroAtomicAttilaAysAzorAzoricaAzureBabsyBabushkaBabyBachBaileyBaitBajaBalugaBangle BashaBanjoBarkerBarkleyBarkyBarleyBasaiBeethovenBelladonnaBellboyBelleBellowBellyflopBenaBianBibiBiddyBiffinBigfootBlackieBlackyBlanketBluBobbyBobitaBoloBolonBoraxBorisBossBrunoBrushBrutsBrutusBubblesBubicoBuduBudyByteCachoCalypsoCasperChelseyChesterChubyClausCocoColinCosmoCrystalCuddlesCukitaDaliDayoDeltaDexterDiabloDibbleDixieDocDodoDogbaneDoogieDougalDunleyDutyEddieEdgeElyEmmylouFabergeFaithFancyFaniFannieFargoFarkasFarleyFarlowFarsiFateFifiFigaroFigiFilbertFizzleFlikFlowerFluffyFlufliFlurryFlushFoggyFoxFreewayFuzzyGaryGatsbyGeekieGeewizGeezerGimletGinGinoGinzaGloryGlovesGluckyGodyGodzillaGolgoGoofyGoombaGriveiGuffGuffawGuguGussieHaberHabibiHalogenHappyHariHavocHerbHeroHerodHildaHopperHoudiniIanIboIcemanIdabelIgorIlseJabbaJackoJacobJadeJadedJaffaJagJaggarJaguarJailbaitJazzyJewelsJiffyJollyJorgieJuniorJunoKainKaiserKajarKaleKaliKalidKashmirKasperKatrinaKiddoKikiKriskillerKimKitKobiKosmicKrasLabLallanLamarLamasLambLambchopLarsLeahLeakyLeftyLionLizziLojackLolaLordLukeLuluLupoLushyMachoMacintoshMackMackenzieMackerelMackintoshMaestroMagellanMallyMattMaxMaxiMikoMillieMiloMimoMoptopMunchkinNabberNabokovNabyNachoNaggerNairenNairobiNanoNashvilleNewmanNibblesNovaNucyNusiNutmegNyeNymphNynexNyreeNytolOakieObiOblongOboeObyOceanOceanusOcelotOctagonalOctoberOdeOdieOkoOrzoOscarOsoOssiOssyOzzyPabloRexParsnipPasckyPetyPipenPipoPituxPuchiPuddlesPutterRafiRagweedRickrackRoccoRockyRodiRoscoRoyRugglesSabaeanSamSeltzerSheenaSilaSnugglesSollSolnySpiritSudsySwizzleTabithaTasinTediThunderTitiTobyToliTopitaTorToulouseTrabisTracaTraposTrinketTroskyTrucaUlyssesUriUrsuWaddyWeezerWinkleWinstonWishWoolfWoollyWoryZelyZorabellZuckyZulayZupo(La fel ca mai sus)

Sper ca te-am ajutat.winking

| Bibicuu a răspuns:

Buna! si eu am un caine ciobanesc si i-am pus numele Bruss, ii mai poti pune numele: Rocky, Erick, Mot. sper ca te-am ajutat

| Andreea_Alexandra_Balog_1984 a răspuns:

Eh,nu stiu ce sa zic dar sincer Klara nu ma incanta.Catelusa mea este de talie pitica si se numeste Oxy.I se potriveste.Imi plac de fetite:Maiura; Trixie; Teea; Amely; Judy; Deedee; Miky; Seemee
de baietei:Sparky; Sasha; Kevin; Kospt;
Joshua...
Cam atat am acum in minte, dar sa stii ca e pura imaginatie nimic nu este de pe internet, este un raspuns bine gandit te asigur.

| Sendy24 a răspuns:

Poate diferi stilul, insa mie mi-ar place: Oscar, Eric, Rita... sau ii poti pune numele pe baza caracterului cainelui cum se comporta ce ii place funda?