| ΣηJΦY a întrebat:

Eu, împreună cu familia mea dorim sa achizitionam un bichon maltez de statura toy.Imi puteti spune cum sunt acesti catei, daca sunt greu de îngrijit si daca naparlesc mult? Daca aveti si alte sfaturi, sunt binevenite! Mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Am avut bichon acum 5 ani. Nu lasa par mai deloc, si nu sunt atat de sensibili precum pichinezii de exemplu. Cu al meu nu am avut probleme cu mancarea, ii placea si mancarea umeda, cat si cea uscata, ieftina. Daca ai putin spatiu pe unde sa zburde cand ii apuca, e perfect. Cersesc atentie ceva de speriat, si daca nu reusesti sa ii inveti la litiera, speli toata ziua covoare.

| FakeJoker a răspuns:

Nu am avut unul, dar prietenul meu are bichon, si nasa mea are chiar unul maltez, sunt foarte jucausi ambii, nu lasa par, rasa asta e foarte buna pentru interior. Umpic de dresaj care vine cu timpul si vor face doar afara. Sunt greu de ingrijit in sensul de pretentie, trebuie sa ai mereu grija de ei, mancare un pic mai calitativa, controale, nu sa-i lasi de izbanda ca niste caini de paza.

| 00JHPbuckshot a răspuns:

Fac pipi peste tot, au muschii de la vezica destul de slabi cel putin la tinerete. *FOARTE* jucausi si energetici, cam prosti de fel.