| AlessaLovesYou a întrebat:

In curand va fi ziua mea iar prietena cea mai buna vrea sa imi ia ca si cadou un animal de casa(avand in vedere ca o data cu ziua mea ma mut in propriul apartament nu va fi nicio problema cu parintii sau ceva de genul). Sunt cateva animale care mi-au atras atentia, deci logic, nu ma pot horati pe care le vreau. Pana acum m-am gandit la Sugar Gliders si Kinkajou. Dupa voi care ar fi mai bun si mai usor de avut grija de el? Si nu, nu vreau alt animal, vreau unul din acestea doua.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| L1feDRAIN a răspuns:

Fereastra inchisa?
De ce ferestrele mai sunt din sticla?
Sparge-o! rolling on the floor

Pai, decide...
eu as alege care e mai frumusel si mai "adecvat", fara a ma lua de grija care e mai greu de ingrijit, daca il vreau pe asta, macar si de ar minca doar satane, l-as lua!
Alege si tu care iti pare tie mai bun, de fapt - De ce te intrebi care e mai greu de ingrijit?
Ia-l repede pe cel frumos si fugi! happy

15 răspunsuri:
| Suck a răspuns:

Nu e usor sa ai grija de un animal... oricare ar fi acesta, un animal de companie este o responsabilitate.

Asa... kinkajou mi se pare mai ciudat si mai urat, pe el l-as alegelaughing

| AlessaLovesYou explică (pentru Suck):

Pai zi-mi cand e ziua ta, fac si ti-l trimit prin posta laughing

| KamaSutra a răspuns (pentru AlessaLovesYou):

20 iuniewinking

| AlessaLovesYou explică (pentru KamaSutra):

Haha thanks laughing

| KamaSutra a răspuns (pentru AlessaLovesYou):

Pentru putin laughing

| L1feDRAIN a răspuns:

Observ ca chiar nu te poti "horati" happy

Nu am idee, dar am un sfat:

Alege ambii ca cadou si o sa vezi care e mai greu de ingrijit, dupa aia da-l afara pe cel care se ingrijeste mai greu. rolling on the floor

Bine, bine, prea sadic, de ce nu o intrebi pe ea?

| AlessaLovesYou explică (pentru L1feDRAIN):

Desigur, care e cel mai greu de ingrijit e aruncat afara...pe ferestra...care va fi inchisa laughing
Nu, dar ea m-a intrebat ce animal vreau si i-am ca oricare ar fi bun(pana si un arici) dar ea 'nu, ca trebuie sa imi spui ce animal vrei' si uite asa trebuie sa ma decid.

laughing
Pai mie mi se par draguti ambii si ambi sunt legali in U.K deci amandoi sunt buni. Exact, il iau si fug, dar asta cand ma duc cu ea la magazin. Intram, ii iau pe amandoi, si fug din magazin strigand 'plateste ea' si s-a rezolvat laughing

| L1feDRAIN a răspuns (pentru AlessaLovesYou):

Rezolvat.

Funda?
rolling on the floor

Ok, ty...

I'm shocked by what a fabulous skills I have laughing

L1feDRAIN is too fab laughing

rolling on the floor

Fereastra inchisa?
De ce ferestrele mai sunt din sticla?
Sparge-o! rolling on the floor

Pai, decide...
eu as alege care e mai frumusel si mai "adecvat", fara a ma lua de grija care e mai greu de ingrijit, daca il vreau pe asta, macar si de ar minca doar satane, l-as lua!
Alege si tu care iti pare tie mai bun, de fapt - De ce te intrebi care e mai greu de ingrijit?
Ia-l repede pe cel frumos si fugi! happy

| AlessaLovesYou explică:

Ah da cum sa nu laughing ca doar mama m-o facut dansatoare laughing

| Simon_Darius_1999 a răspuns:

In kinkajou costa 2000$
Un sugar glider 145$(pretul variaza, mult)
Da, nu merita, din moment ce ma gandesc ca nu te-ai interesat deloc de ingrijire! Dar, ce mai, suntem Romani
http://sugarglidercare.org/care-sheet/
http://www.jandaexotics.com/Kinkajou.html

| AdelinCarp a răspuns:

Parerea mea este ce un Kinkajou este dragut si usor de ingrijit.