Fereastra inchisa?
De ce ferestrele mai sunt din sticla?
Sparge-o!
Pai, decide...
eu as alege care e mai frumusel si mai "adecvat", fara a ma lua de grija care e mai greu de ingrijit, daca il vreau pe asta, macar si de ar minca doar satane, l-as lua!
Alege si tu care iti pare tie mai bun, de fapt - De ce te intrebi care e mai greu de ingrijit?
Ia-l repede pe cel frumos si fugi!
Nu e usor sa ai grija de un animal... oricare ar fi acesta, un animal de companie este o responsabilitate.
Asa... kinkajou mi se pare mai ciudat si mai urat, pe el l-as alege
Pai zi-mi cand e ziua ta, fac si ti-l trimit prin posta
20 iunie
Haha thanks
Pentru putin
Observ ca chiar nu te poti "horati"
Nu am idee, dar am un sfat:
Alege ambii ca cadou si o sa vezi care e mai greu de ingrijit, dupa aia da-l afara pe cel care se ingrijeste mai greu.
Bine, bine, prea sadic, de ce nu o intrebi pe ea?
Desigur, care e cel mai greu de ingrijit e aruncat afara...pe ferestra...care va fi inchisa
Nu, dar ea m-a intrebat ce animal vreau si i-am ca oricare ar fi bun(pana si un arici) dar ea 'nu, ca trebuie sa imi spui ce animal vrei' si uite asa trebuie sa ma decid.
Pai mie mi se par draguti ambii si ambi sunt legali in U.K deci amandoi sunt buni. Exact, il iau si fug, dar asta cand ma duc cu ea la magazin. Intram, ii iau pe amandoi, si fug din magazin strigand 'plateste ea' si s-a rezolvat
Rezolvat.
Funda?
Ok, ty...
I'm shocked by what a fabulous skills I have
L1feDRAIN is too fab
Fereastra inchisa?
De ce ferestrele mai sunt din sticla?
Sparge-o!
Pai, decide...
eu as alege care e mai frumusel si mai "adecvat", fara a ma lua de grija care e mai greu de ingrijit, daca il vreau pe asta, macar si de ar minca doar satane, l-as lua!
Alege si tu care iti pare tie mai bun, de fapt - De ce te intrebi care e mai greu de ingrijit?
Ia-l repede pe cel frumos si fugi!
In kinkajou costa 2000$
Un sugar glider 145$(pretul variaza, mult)
Da, nu merita, din moment ce ma gandesc ca nu te-ai interesat deloc de ingrijire! Dar, ce mai, suntem Romani
http://sugarglidercare.org/care-sheet/
http://www.jandaexotics.com/Kinkajou.html
Desh întreabă: