| Madalynpgl a întrebat:

In legatura cainilor agresivi.Care dintre amstaff,doberman,pitbull si rotweiler este mai puternic, agresiv si bun luptator?

6 răspunsuri:
| ady123 a răspuns:

Pitbullul este cainele ideal de paza(adica agresiv si bun luptatorlaughing)

| RedNose a răspuns:

Rottweiller-ul este cel mai bun caine pentru paza.
Pitbull-ul este caine de lupta(ma refer la caini).
Amstaff-ul e o imbunatatire a pitbull-ului,eliminandu-i din agresivitate.
Doberman-ul este uncaine de paza si atat.
Pitbull-ul si amstaff-ul sunt caini puternici si daca nu sunt crescuti ok,pe langa problemele care le au cu alte animale le vor avea si cu oamenii, devenind foarte agresivi si periculosi.

Cred ca tu esti un copil care isi doreste un caine agresiv, un caine bun care sa castige in lupta cu alti caini, toate astea ca sa se mandreasca cu el in fata prietenilor. Sti ca pentru a detine rott, pit sau staff trebuie sa ai peste 18ani? si acesti caine trebuiesc inregistrati la politie si plimbati pe strada in lesa si cu botnita?

De ce sa ai un caine periculos ca lumea in loc sa se mire de el,sa fuga de frica sa nu scape si sa-i faca praf? Mai bine iti iei un caine staff de ex si il dresezi foarte bine,sa te asculte la orice cuvant pe care il spui,sa stie diferite trucuri sa vezi atunci ce o sa se mire lumea si o sa zica "iaute un amstaff care se zice ca e periculos,uite cat de cuminte si ascultator este",atunci sa vezi ce mandru te simti.

Pitbull-ul nu este un caine atat de agresiv pe cat se spune,este un caine care adora oamenii,copiii daca sunt crescuti cum trebuie. Ei au fost creati pentru lupte, lupte dintre caini, nu au nici o treaba cu oamenii. Multi fac greseala sa-si cumpere pit ca, caine de paza. Dupa mine un caine agresiv mi se pare presa canario sau dogo canario, nici de cum cei mentionati de tine.

| ion933 a răspuns:

Pitbullul este un bun luptator dar ceia ce nu stiai un pitbull este si un bun protector de copiiii ei au fost timp de zece ani cea mai cautata rasa eu stiu cum sa se comporte cu copiii ei am mai fost si numiti dadaca despre alte speci nu stiu prea multe

| PiTbuLuL a răspuns:

Pitbulul stiu asta find ca am 2 pitbuli americani terrieri si 1 rottweiler. Pitbull in alte vremuri erau gladiatori in lupte contra caini dar si sa atace oameni daca n-a fost socializat corect. Pitbulli sunt cei mai puternici caini de lupta facuti in special pentru lupte.Prin 1800 si ceva parca am citit ca erau folositi la lupte cu tauri numite si bully-fight. Pitbulli sunt caini foarte agresivi fata de animale dar daca ii socializezi de mici cu animalele si oamenii nu o sa aiba treaba cu ei cand o sa fie matur.Si amstafull a fost folosit ca caine de lupta ca si pitbuli sunt foarte puternici dar de la amstaff sa mai eliminat din agresivitate nu ca la pitbull care a mers spre drumul opus find tot acelasi luptator cu sange rece.

| westie21 a răspuns:

Pitbull

| Vali100 a răspuns:

Eu zic tot pitbull e mai puternic mai agresiv si un bun luptator