| RedBloodyZz a întrebat:

in maxim 5 zile imi voi cumpara un pitbull de 2 luni.Vreau sa stiu ce calciu vitamine mancare sa.i dau, mai ales cum pot sa.l invat ca nu el conduce ci eu pentru ca mai tarziu sa nu am incidente. Cele mai bune vitamine, calciu si altele nu conteaza suma.Multumesc si cine mai poate veni cu completari.

4 răspunsuri:
| DenimM a răspuns:

Nu e de tine rasa asta
Am pitbull de 2 ani, ii trebiie.foarte.multa atentie, joaca, mancare buna ca sa se dezvolte frumos si "cu muschi" cum zici tu, ca de exemplu Royal canin care e vreo 20-25 lei kg, trebuie scos mereu la plimbare.
Stapanii care au "incidente" cu cainii lor sunt aia care ii tin legat in lanta, le dau o bucata de paine pe zi si aia uscata, mai uita cateva zile de ei pana nici nu-l mai cunoaste pe stapan.
Trebuie dresat bine pentru majoritatea din rasa asta au probleme cu alti caini, pisici, iar cand va fi mare nu-l vei putea tine daca nu are un dresaj coreaspunzator
Si daca nu ai tarc facut pentru el, pregateste-te de stricaciuni majore

| RedBloodyZz explică (pentru DenimM):

Cat costa un asemenea exemplar? Stapanul zicea ca fara 400 de lei nu.i da.

| DenimM a răspuns (pentru RedBloodyZz):

Depinde cum arata parintii

| RedBloodyZz explică:

Vreau sa-mi cumpar mascul el are si femela dar masculul se face mai musculos si as dori si un site de unde pot cumpara ham, vreau unul dela smecher si un lant pentru el dar lant mare ca sa se vada super ingrijit