| MichaelJJackson a întrebat:

mi-a murit testoasa cand am vazut-o am izbucnit in plans, ma gandesc numai la ea si clipele frumoase, acu e in alta camera bagata in spirt o vreau inapoi nu-i corectsad.
Maine o sa ma duc sa iau alta testoasa sau pesti, dar niciunul nu va mai fi ca ea. Ea era speciala pentru mine, intrebarea mea este:cum fac sa nu ma mai gandesc la ea? imi vine sa plang incontinuu.Help me

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Si eu am avut o testoasa si a murit. Am plans mult dupa ea, dar tata mi-a luat o testoasa la fel ca ea si are acelasi nume.
Stiu ca nu o poti uita >big grinbig grin<

5 răspunsuri:
| ZumZz a răspuns:

Hey, si mie mi s-a intamplat si eu am avut o testoasa si mi-a murit apoi mi-am luat alta si ea mi-a murit, chestia este ca ele nu se adapteaza nu sunt in largul lor si din cauza aceasta mor. Eu te sfatuiesc sa iti iei mai bine pesti, daca iti iei testoasa si iar va muri iar o sa suferi.
Succes! ^_^

| OanaG a răspuns:

Cu nici un animalut, nu o vei putea uita, ea a fost unica pentru tine, asa cum a fost!

Gesturile ei, nu le va mai avea nici o testoasasad asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cand iti cumperi testoasa nouadai numele vechii testoase si petrece clipele cu ea cum ai petrecut si cu cealalta sperca te am ajutat

| ioanapysycuutata a răspuns:

Ia-ti mai bine pesti la care numele sa nu fie asemanator cu al testoasei deoarece iti vei aminti de ea mereu cand ii spui pe nume pestelui.Si mie mi s-a intamplat iti trece dupa ceva timp dar tot nu ai cum s-o scoti total din minte!

| chitaraclasica a răspuns:

Ocupati timpul cu altceva. joaca ceva vb cu prietenii/ prietenele. si gandeste-te ca asa trebuia sa fie. dumnezeu nu vrea rau, vrea binele. cine stie poate daca nu se ducea se imbolnavea sau stiu eu ...dkt sa sufere.