| aburama22 a întrebat:

Salut,TPU...
Mi am cumparat un husky de 2 luni, cum pot sa-l invat sa nu faca in casa..si sa stea 5 ore singur ca sunt de dimineata la scoala
Pot sa ii dau bobite,mancare de casa (ciorba, orez, etc)?

5 răspunsuri:
| alex123420029867866 a răspuns:

E cam complicat depinde daca e baiat sau fata cu facutul nevoilor in legatura cu dezastru...o sa faca muulta mizerie foarte multa poti sa te astepti la mobila roasa cand sunt mici cu timpul se mai linistesc si eu am o rasa asemanatoare malamut de alaska dar la curte adica afara unde are tarcul e in regula e chiar cuminte dar cand il duc inauntru cam naspa nu e locul unui catel de genul asta in casa dupa parerea mea are prea multa energje.Mult succes cu el in viitor!

| Luana11062002 a răspuns:

Eu am un bichon maltese de 1 an si ceva, dar l-am primit cand avea 3 luni. A durat foarte, foarte mult sa faca unde trebuie in casa. Trebuie sa ii cumparati covorase speciale pentru treburi care au miros de iarba. Asta o sa-l atraga la covoras. Iar daca face alt undeva in casa, curata-ti pata cu o solutie speciala pentru asa ceva. Trebuie pedepsit, ca sa invete ca e gresit. Noi obisnuiam sa il inchidem in baie. Stiu ca pare rau, dar a ajutat.
Cat despre mancare, eu nu va sugerez sa ii dati altceva in afara de bobite. Catelusa mea a primit si din mancarea noastra si acum are probleme mari cu ficatul si ia pastile in fiecare zi.
Sper ca ti-am fost de ajutor.winking

| aburama22 explică:

Alex,e baiat stau la apartament, cred ca nu o sa am probleme, ca o sa fiu cu ochi pe el

| DumnezeuTatal a răspuns:

Mi se pare tortura sa tii un husky in apartament.

| EkToR a răspuns:

Pai mai greu de spus exista la petshop sau alte magazine niste "olite"(nu am gasit cuvantul adecvat) pentru caini si faza cu lasatul singur nu prea bine husky este o rasa jucausa nu prea trebuie lasat singur deoarece devine posomorat eu am 2 caini cu caractere diferite un bulldog englez si un cane corso ce e derept se inteleg deoarece can a venit cane corso-ul bulldogu era mai mare si il crede un fel de stapan al casei.