Bună Karima! Ambele sunt frumoase, asemanatoare fizic si cu siguranta având caractere puternice dar cred că Sfinx este considerabil mai apreciabilă și-ți spun de ce. 1. Datorită vechimii acestei rase, este practic pisica originală. 2. Datorită faptului că are simțurile foarte dezvoltate, mai precaută decât majoritatea speciilor, și 3. Egiptenii nu erau așa nebuni încât să facă o lege în care cine ucidea o pisică Sfinx era pedepsit cu moartea sau să creeze morminte speciale pentru ele, pline cu aur, morminte de sute de pisici mumificate. Practic personificarea lui Horus... Ar fi multe de spus. Scuze, îmi plac piscile.
Nu-i nimic, si mie imi plac, de fapt le ador mai bine spus. Am avut un pisoias dar nu stiu cum a iesit din casa si l-a calcat masina, de aceea vreau o alta pisica si cele 2 mi se pareau chiar interesante si frumoase.
Nu ca ar fi treaba mea, dar de ce vrei niste pisici atat de urate? Mai ales Sfinx care nu are deloc par?
Pai la Sfinx asta e cheatia, ca nu lasa par. Eu nu le vad urate, cum am mai spus, mi se par fascinante