| carlyador a întrebat:

Nu știu ce sa ma fac, chiar in Ajunul Crăciunului, pisica mea s-a lovit la labuta. Plânge in continuu, o doare foarte tare. I-am făcut si masaj, dar nimic. Nu poate calca in ea. Cred ca este rupta.

Răspuns Câştigător
| toghaphyboom a răspuns:

Pisica mea a fost ranita la muschiul piciorului, si o sa iti spun ce am facut pana am avut ocazia sa o duc la veterinar.
Pune-o intr-un culcus unde se simte bine si incearca sa o mangai pana adoarme. Inainte de a adormi sau dupa ce se trezeste, ia-o in brate si du-o la un bol cu mancare, si vezi daca vrea sa manance. Daca nu vrea, incearca sa o fortezi. Nu o sa ii placa, dar o sa traiasca linistita pana ajunge la medic. Apa da-i cu seringa daca nu vrea sa bea, lasa-i capul usor pe spate si toarna picaturi incet cu seringa.

Apoi pune-o in culculs, mangai-o. Mai las-o si sa se plimbe. Asa, in 3 labute. Trebuie sa se miste si singura, chiar daca o doare. Trebuie sa fii curajos, o sa isi revina, in cel mai rau caz este rupta, iar veterinarul poate rezolva treaba asta happy

Dupa sarbatori, du-o cat de repede poti la un medic veterinar si de acolo se va ocupa el. Sarbatori fericite, si, succes cu pisicuta. Sa imi spui cum a mers. tongue

2 răspunsuri:
| Popescu_Marco_Ionut_1994 a răspuns:

Du-te la veterinar cu ea, si o sa aflii ce are.

| anibanani145 a răspuns:

Acum ca este Craciunul nu te poti duce la veterinar dar eu spun sa pui o compresa cu apa rece/gheata si o ti tu pana se topeste.