M-am decis, imi iau Golden Retriever!
Pana la urma, iti iei peste ca-ti va ani! In fine iti recomand trei rase:doberman, dog gernan si caine lup!
Eu iti recomand un ciobanesc caucazian daca zici ca vrei sa fie mare si jucaus mie imi place rasa aceasta mult o sa-mi iau si eu cat de curand unul :) uite aici poze si despre ei http://www.ciobanesccaucazian.ro/
Aici sunt toti caini pe care vreau sa-i iau:Husky siberian,Malamut de Alaska,Golden Retriever,Ciobanesc German,Akita Inu,Beagle,Saint Bernader,Rottweiler,Labrador,Dog German,Ciobanesc de Bucovina,Ciobanesc de Pirinei,Ciobanesc elvetian, Ciobanesc islandez, Bichon havanez. Dintre toate rasele pe care le-am scris, care este mai bun? Imi place foarte mult Dog Germanul, dar nu-s sigur pentru ca e prea inalt!
Rottweiler-ul ^_^
Nu pot sa iti trimit poze deoarece sunt pe telefon scuze dar iti ofer cu caldura ciobanescu carpatin este un caine relativ mare nici nu e un zimbru, dar sunt extrem de destepti si afectuosi ba chiar o sa te apere la nevoie eu am ciobanesc caucazian dar este prea mare chiar enorm dar la fel plin de calitati
Nu iti recomand :doberman, pittbul, rottveiler....deoarece pot dveni agresivi chiar si cu tine asculta ciobanesc carpatin este unul foarte bun iar daca nu este vorba de hrana ciobanesc caucazian
anonim_4396 întreabă: