| Schemmer a întrebat:

spuneti-mi si mie niste sfaturi cum sa am grija de un papagal...ce sa-i dau de mincare,cum sa-i spal vasele de mincare, apa, jucarii etc.Dau FUNDA (pentru un raspuns complet)

Răspuns Câştigător
| Iosif9977 a răspuns:

Mancare- seminte: floarea-soarelui, ovaz, grau, porumb, nuci- decojite, alune. Si in special fructe si legume: in general marul este favoritul papagalilor, portocala, para...de toate in afara de Avocado- este toxic! dintre legume: de toate in afara de usturoi, ceapa, pastarnac- se poate da dar sa fie indepartata partea atoasa, rosii! in rest de toate! vasele de mancare si apa trebuiesc spalate zilnic si apa sa fie proaspata, sa o schimbi odata la 24 de ore dar daca e foarte cald si vezi ca apa se incazeste sa o schimbi! jucarii: oglinda, leagan, clopotel...sa ii cumperi trixie unde sa isi ascute ciocul si unghiile! Funda? succes cu papagalul/ papagalii happy

5 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Aici ai câteva sfaturi pentru a îngriji corespunzător un papagal.
http://www.itips.ro/......-v648.html

Pa-pa.

| Rakanishuu a răspuns:

Vasele i le clatesti cu apa, de mancat ii dai seminte special pentru el pe care le iei de la orice magazin sau farmacie de animale. Ii trebuie un leagan, niste bete sa stea pe ele si o piatra sa-si ascute ciocul. Hrana/apa schimbate de vreo 2-3 ori pe saptamana si sa-i faci saptamanal curat in colivie.

| LittleHobbitLover a răspuns:

De mâncare sunt semințe speciale de la magazin. Vasele, și celelalte cu tot cu cușcă faci așa. Scoți papagalul, si pui cușca în cadă. Pui sub jet de apă și freci bine de tot. Eu am avut papagali știu cum e. Seara să îi acoperi cu ceva, ca să nu facă gălăgie.
Numai bine!

| KllS a răspuns:

Gasesti seminte speciale la petshop-uri e undeva la 3-5 lei le mai dai si morcov sau mar ras...le comperi scoica le trebuie...cand speli colivia scoti papagalii si si o speli in cada sau undeva afara ca sa nu murdaresti cada sa speli colivia macar 1 pe saptamana

| Smoke323 a răspuns:

Mancare se da Mei, jucarii poti sa iei o papagalita / papagal depinde ce rasa ai papaglul de jucarie, apa ii pui apa de la robinet, vasele de mancare le speli doar cu apa, nu cu sapun.