| GoguStrigoi a întrebat:

Spuneti-mi si mie scuze pentru a lipsi o zi de la scoala. Nu vreau raspunsuri gen "nu lipsi ca o sa pierzi din materie...". Vreau scuze credibile.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am auzit alarma la telefon si era tarziu cand m-am trezit sau ti-a fost rau

7 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

Cel mai simplu, te-ai simtit rau. Mai ales pe vremea asta raceste lumea imediat. Nu are nimeni ce sa zica... Daca ti-a fost rau, ce sa faci? Doar nu era sa mori pe drum incercand sa ajungi la scoala... laughing Cand eram eu in liceu duceam scutiri de la asistenta medicului de familie.imi era vecina. Fa-ti si tu rost de undeva daca nu te crede nimeni.

| pinkpumpkin a răspuns:

Poti folosi scuze gen : matusa e in spital, mama e bolnava, nu mi.a sunat alarama, sau nu mai stiu.inventeaza ceva real ce ti sa mai intamplat sau intreaba niste prieteni, ei ce scuze folosesc(da nu prieteni de la scoala deoarece risti sa te parasca). eu de exemplu am un coleg care nu isi face temele.motivlu: a murit bunica sau aia cu matusa e in spital ( foloseste asta de4/5ori pe semestru in saptamani diferite). daca de exemplu ai intarziat o data altundeva(nu la scoala)foloseste motivul acela.

| Florentin90 a răspuns:

Eu spuneam ca nu m-am simtit bine si atunci nu numai ca nu veneam o zi, dar nu ma duceam nici in a doua.ma gandeam ca daca ma duc in urmatoarea o sa se prinda ca e minciuna asa ca stateam doua zile acasa ca sa am timp sa ma "refac" laughing

| Florentin90 a răspuns:

Sunt foarte multe scuze,ideea e sa stii se te scuzi si in functie de anumite creterii,cum ar fi(probeleme de sanatate chiar daca nu ai in momentul acela, sau cu parinti, sau cum spunea si xenon_5509 daca esti navetist iti este usor, daca ai fratior mic spui ca ai stat cu el ca parinti...eu stiu ce!?, si tot asa...depinde si de cum te legi de anumite lucruri daca vrei sa te scuzi cu ceva inteligent

| Shocky a răspuns:

Poti spune ca ti-a fost rau sau ca ai cazut pe drum spre scoala, te-ai loivt sau ca sa chiulesti in timpul orelor poti sa iti te lovesti singuri cu palma putin cat sa te inrosesti si spune-i profesorului ca iti este rau

| FISIERULMEU a răspuns:

Uite ce am facut eu azi :
-eu sunt de la tara si parintii mei sunt ingrijitori la scoala dar nu la scoala undes eu scoala aia este circa 300-500 m departare si pleaca si mami si tati acolo la ora 6 iar eu trebuie sa ma scol la 7:15 iar bunici mei pleaca la camp la lubenite. la campie asa si raman su strabunicame si este batrana sta mai mult la ea in camera si cum intr-un fel sunt singur acasa nu ma duc la scoala si in ziua urmatoare gasesc eu o scuza so spun la scoala si pariniti si bunici mei nau de unde sa stie ca am lipsit si cand nu ma duc stau la pc si mess-u il las pe invizible iar cateodata mai vine strabunicamea la mine in camera si sting repede pc de la butonu ala dun spate si ma ascund in mobila pana pleaca parintii mei vin pe la ora 3 iar bunici pe la 5-6 seara

| xenon_5509 a răspuns:

Salut mihai daca vrei sa lipsesti si daca esti navetist spui profesorului ca a intarziat autobuzul, daca nu esti navetist spui profesorului ca o tr sa stai acasa deoarece se simtea rau un membru din familie