Poate fi o vulpe sau o nevastuica! Trebuie supravegheat tot timpul! Mai ales cu schimb! Poti sa spui si capcane speciale!
Cu șobolanii nu ma pricep nu știu ce sa zic depre ei... dar eu merg pe varianta ca este dihor... si la mine la tara la bunica, mai demult mi s.a întâmplat asa cu gainile si asa... si am mai vazut pe drum o pisica mancata tot asa si tata a spus ca e dihor...
Vulpe nu are cum sa fie, nu avem pe aici, si oricum am inca un dulau mare care cred ca o rupea daca o vedea. Am uitat sa precizez, custile iepurilor sunt intr-un grajd facut din panouzi termoizolatoare din tabla umplute ci spuma(daca stii despre ce zic). Vulpea nu are cum sa intre acolo, doar ceva care face galerii sapand prin pamant.
Ce o fi poate intra doar sapand pe sub fundatia grajdului, ca nu am reusit sa betonez inauntru peste tot, si sunt galerii pe langa partea betonata, care sunt pe sub beton beton, deci cainii nu-mi pot sapa dupa el... Doar gurile galeriilor sunt mari, cat au reusit cainii sa sape.
Nu pot fi decat sobolani. Nici un pradator nu face ce ai descris tu. Dar sobolanii au facut asta pentru ca prefera organele interne.
Deniissel întreabă: