| Bagaciosul69 a întrebat:

știe cineva cum mă pot juca cu un caine ca sa îi stimulez agresivitatea? Cane corso 7 luni...sau cum pot sa îl fac mai agresiv? Fara răspunsuri de genul "de ce vrei sa îl faci rau"!

3 răspunsuri:
| Mihai56t a răspuns:

Ar fi bine sa nu faci tu asta.
Du l laun dresor. Daca il vei face tu dur, este posibil sa fie dur in primul rand cu tine.
Succes!?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu ești mai rău decât câinele ăla! Nici nu meritai să-l ai!

| Rocsid a răspuns:

La 7 luni e mic si nu stie inca ce inseamna paza.Cainele o sa iti formeze instinctele dupa 2-2, 5 ani si o sa stie sa apere casa si familia cand trebuie.Nici un dresor si nici eu nu recomand sa iti faci tu manusa de forta si sa il pui sa te atace pe tine sau pe un prieten deoarece risti sa te atace pe tine.
Eu personal am un ciobanesc german care pana la varsta de 1, 5 ani a fost un papa lapte si prietenos cu toate lumea..acuma nici macar o musca nu mai poate intra in curte.Nu am incercat sa ii dezvolt deloc aceasta latura dar i-am oferit iubire, incredere si cand a fost nevoie a primit si palme la fund pentru ca a facut prostioare.
Eu zic sa lasi natura sa iti faca treaba ca Cane sunt catei inteligenti si stiu ei mai bine cand sa apere si cand sa nu.
Daca vrei neaparat poti sa il duci la un dresor autorizat care costa destul de multicel dar ai siguranta ca ai un catel extremd e bine educat.