| zeuspebepeee a întrebat:

Stiu ca pare putin ciudat laughing dar un prieten de al tatalui meu o gasit un loc de unde poate sa cumpere un panda real, si nu stie daca este periculos sau ceva, daca animalul se poate adapta cu omul si tot felul de chestii de genul acesta, pe scurt daca poate trai alaturi de un om la casa lui,
nu se pricepe asa de bine pe internet si nici eu, dar acest site il cunosc cel mai bine, si m-a ajutat mereu.

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

1) Nu ai de unde să cumperi în mod legal un panda
2) Nu ai voie să deții un panda
3) Nu ai mijloacele și cunoștințele necesare de a întreține un panda
4) Panda este o specie protejată, deci traficul de panda este mai grav decat traficul unor specii mai comune

Mai trebuie să continui?

5 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

A adopta de pe acel site inseamna sa donezi unei fundatii banii necesari pentru ingrijirea acelui urs.

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Eu zic sa nu faca asta ca va forta animalul sa traiasca in mediul nostru si nu in al lor unde sunt liberi. Si apoi cand va creste si nu va mai avea unde sa il tina il va duce la zoo sau alt undeva si el cu greu se va mai obisnui pentru ca deja e domesticit in mediul nostru. Tu nu ai observat cum stau saracele animale la zoo inchise acolo? Tu crezi ca ele sunt fericite ca stau inchise, crezi ca omul e feriti daca il inchiz, iti spun ca nu, dar noi, oamenii, nu ne gandim la asta si cand mergem la zoo radem, zambim, ne jucam cu ele, dar nu ne gandim ca ele nu sunt fericite inchise acolo.

| zeuspebepeee explică:

Si doreste sa adopte in ghilimele acel panda, daca nu era deja evident laughing

| Andrei7Zz a răspuns:

Sunt foarte putine exemplare in lume si este ilegal sa cumperi si sa detii ursi panda. Pe langa faptul ca sunt extrem de scumpi, nu ai avea unde sa ii tii la noi in tara.

| iticiu a răspuns:

Eu cred că tatăl tău te păcăleşte